2777
2789

اعصابم خیلی خورد شده ما ۵_۶ سال پیش اومدیم خونه بخریم نشد که بخریم طلاهامم فروختم مفت کسی نبود قرض بده بهمون خونه بخریم شوهرم زنگ زد به داداشش گفت با پولم چیکار کنم خونه ام که نشد بخرم برادرشوهرم ۱۰ سال اینا بود تو بورس بود اون موقع بعده ۳ روز برادرشوهرم زنگ زد به شوهرم گفت پولتو بده واست سهام بخرم چند برابر سود میکنی ماشینم نداشتیم اون موقع میتونستیم بخریم ولی فکر وذهنمون شده بود خونه خریدن خلاصه بعده ۳ سال اینا که سهام خیلی رشد کرد ما تصمیم گرفتیم خونه بخریم شوهرم به داداشش گفت چقدر شده پولم ما ۵۰ تومن داده بودیم بهش گفت ۳۳۰ تومن شده شوهرم گفت باشه سهامو بفروش پولمو بده اول هفته ام بود  سهاممون با خودش بود اون خودش سود میلیاردی کرده بود طمع کرد نفروخت گفت بذار داره سود میده تا اخر هفته وایسا بعد میفروشم خلاصه کم کم سهام شروع کرد به ریزش اونایی که تو بورس بودن میدونن دقیقا از همون موقع استارت ریزش خورد بعده ۱ هفته گفت نمیتونم بفروشم تو صف نمیره چون ریزش کرده خلاصه هر روز هی کم وکمتر شد سهاممون ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرمم گفت خودمم ضرر میلیاردی کردم شوهرم خیلی ناراحت شد ولی داداشش هی وعده داد نه بذار دوباره میره بالا خلاصه تا سال بعدش وایسادیم هیچ تکونی نخورد پولمون شد ۱۰۰ وخورده ای یکی از برادرشوهرامم ۱۰۰ میلیون ۲ سال پیش داد سهام بخره واسش پوله اونم سوخت شد همینجوریشم رفت وامد نداشتن دیگه جنگو دعوا شد برادرشوهرم گفت ازت شکایت میکنم قرار بود سود کنم ضرر کردم شوهرمم دعواش شد گفت من پولمو با خواست خودت دادم گفتی سود میکنی سود کردم گفتم بفروش نفروختی الان شده ۷۰ تومن بعده ۵_۶ سال 

برادرشوهرم زنگ زد به جاریم دعوا کردن چون برادرشوهرم گوشی رو جواب نمیداد اونم گفت ما ۱۰۰ تومنتو میدیم به ماام گفتن سهامو میفروشیم ۷۰ تومنتونو میدیم شوهرم اصلا راضی نمیشه بگیره میگه صدقه دادم بهشون داداشم در حقم بدی کرد میتونستم اون سال خونه بخرم 

شوهر من دو بار به حرف داداشش و همکارش گوش داد ۲ بار شد ضرر و پس رفت 

از اون به بعد به این نتیجه رسیدیم هر چی تو کله خودمون رو بریم جلو و عملی کنیم اصلا به لب و دهن بقیه نگاه نکنید 

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.
شوهر من دو بار به حرف داداشش و همکارش گوش داد ۲ بار شد ضرر و پس رفت  از اون به بعد به این نتیج ...

دیگه فایده نداره چون ما هیچ موقع دیگه نمیتونیم خونه بخریم مستاجری خیلی سخته