2777
2789
عنوان

زندگی من

181 بازدید | 8 پست

من با هیچ کس دردو دل نمیکنم انقدرم زندگیم ظاهرش اوکیه که کسی نفهمه تو دلم چیه ولی گاهی وقتا دیگه نمیتونم و میام اینجا مینویسم یکم اروم بشم حداقل میدونم یه عده قضاوتم نمیکنن و منو نمیشناسن

امروز همکارم سی روز مونده به عروسیش بهم گفت دوست ندارم برم از خونمون اصلا ازدواجم نمیکردم برام مهم نبود چون خونه بابام خیلی بهم خوش گذشت من لبخند زدم بهش گفتم با شوهرتم بهت خوش میگذره!بعد یه لحظه رفتم تو فکر گفتم چرا به من خوش نمیگذره؟؟چرا نگذشت؟از هجده سالگیم وقتی که رو عرش بودم بابام ورشکست شد دادگاه و بازداشگاه و گریه مامانمم ام اس گرفت یه مدت فلج مطلق بود یک عالم خواستگارو بهم خوردنش البته دو تا به یه جا رسید بهم خورد بقیه به جایی نمیرسید!!!که دیگه قید ازدواجو زدم بیخیال تک و تنها تک فرزند خانواده اساس کشی سالی یه بار و التهاب کمر همش کمر درد دارم!چرا پس به من خوش نگذشت؟!و قرارم نیست بگذره!!!خوش به حال هر کس خوشبخته خونه داره مستاجر نیست مامان سالم داره یه عشقی داره کنارش باشه حرف مردمو نشنیده از کلانتری رد میشه هنوز که هنوز تنش نلرزیده!هشت سال جوونیش پای این چیزا نرفته چیزی نمونده به سی سالم

به خدا گفتم خدایا منو زودتر ببر اونجا اگه برم تو بهشت یه همدم بهم میدی،خونه دارم اساس کشی لازم نیست کنم،غصه مامان بابامو نمیخورم گریه دیگه نمیکنم….

خدا کنه خدا اینو گوش کنه 

🌹😔

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

این یعنی بی‌عدالتی یکی توی ناز و نعمت.یکی همش رنج و غصه و بی پولیو حسرت.

این سایت ارث بابات نیست فقط خودت زبون نداری. توهین کنی منتظر شنیدن توهین باش.تبادل نظر یعنی ممکنه یکی مخالف افکار تو نظر بده ظرفیت نداری تاپیک نزن.دل شکستن تاوان داره اگه تو اعتقاد نداری دلیل نمیشه که نباشه.

خدا همه ی حرفای قشنگتو میشنوه دختر زیبا❤️

این جمله ی همیشگیو میگم ،خدا مارو هرکدوممونو ب یک شکل امتحان میکنه هیچ کدوممون اونجور ک انتظار داشتیم خوشحال و ۱۰۰درصد نیستیم ما با مشکلاتمون امتحان میشیم و در پس هرکدوم از اینمسیر های طولانی و سخت یک تکه از وجودمون بخدا نزدیک ترمیشه جانم از خدا و رحمتش ناامید نباش داشته هایی هم داریم ک دلیل بر بودنمونه

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
2790
2778
2791
2779
2792