من اگه بخوام بهترین سریالهای که دیدم رو بهتون معرفی کنم:
ایرانی:قورباغه،خاتون
کره ای:کیمرا،اسکویید گیم
بقیه هم که دارک و ونزدی رو خیلی دوست داشتم
خیلی تو سریال سخت پسندم لطفا اگه سریالی دیدین که فک میکنین خیلییی جذابه بهم معرفی کنید🙏
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
تو طنز ها هم سالهای دور از خانه عالی بود چندسال قبل دیده بودم یه دور باز امسالم دیدم😂
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
منم بهترین فیلم کره ای موش بهترین سریال ایرانی لیسانسه ها و شمعدونی بهترین سریال خارجی ۱۰۰ نفر و و ...
برکینگ بد رو چرا من خوشم نیومد😐نصفه ولش کردم
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
سقوط آزاد عشق نسل خورشید تو زیبایی کره ای هستن من خیلی خوشم اومد
کدومش خیلیییی خوبه؟
فیلم خیلی میبینم ولی متاسفانه اسماشونو یادم نمیمونه و خیلیم سخت پسندم تو فیلم و هر چیزی و نمیپسندم
دقیقا مث من
بعضی فیلما رو باید از سر بی فیلمی ببینی و جذاب میشن و بعصی فیلما رو وقتی ۱۰ تا فیلم داری،ترجیحت اینه ...
الان انقد سریال جذاب سراغ ندارم میخوام برم دارک یا اسکویید رو از اول ببینم🥴
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
الان انقد سریال جذاب سراغ ندارم میخوام برم دارک یا اسکویید رو از اول ببینم🥴
اینابیع که گفتم ببین قشنگ
اگه مثل اسکویید گیم میخوای
آلیس در سرزمین مرزی ببین مثل اونه