2777
2789
عنوان

معرفی سریال

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 26 پست
اره فیلما خیلی مزخرف شدن. منم صب فیلم میان ستاره ای و لبه فردا رو دانلود کرد که ببینم و ببینم بدرد ...

میان ستاره ای خیلی باحاله

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

اینابیع که گفتم ببین قشنگ اگه مثل اسکویید گیم میخوای  آلیس در سرزمین مرزی ببین مثل اونه

تو از کجا فیلم و سریال دان میکنی؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همه مرده ایم

کره ای

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی 

قطار بوسانم دانلود کردم‌

ندیدمش تا حالا با اینکه قدیمیه.

یک فیلمم بود کره ای،زامبی بود و بچه ها تو مدرسه زامبی شدن.اسمشو یادم نیست.اونم خوب بود

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

باید یک گروه بزنم و فقط فیلمایی که خودم میپسندم و بزارم توش😂😂😂هر کس خواست عضو شه.

فک کنم ۴ تا ممبر بیشتر نداشته باشم😂😂

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
عههه،اره اینو میگفتم تو مدرسه زامبی شدن،اینم خوب بود

اره قشنگ بود😁

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی 
قطار بوسانم دانلود کردم‌ ندیدمش تا حالا با اینکه قدیمیه. یک فیلمم بود کره ای،زامبی بود و بچه ها تو ...

قطار بوساااان خیلی خوبه

من با پدر و مادرم دیدم اونام خوششون اومد

تو از کجا فیلم و سریال دان میکنی؟

تو گوگل

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

قطار بوسانم دانلود کردم‌ ندیدمش تا حالا با اینکه قدیمیه. یک فیلمم بود کره ای،زامبی بود و بچه ها تو ...

قطار بوسانم خ قشنگه

باید یک گروه بزنم و فقط فیلمایی که خودم میپسندم و بزارم توش😂😂😂هر کس خواست عضو شه. فک کنم ۴ تا مم ...

🤣🤣🤣