2777
2789
عنوان

تعهد بگیرم کافیه یانه چکار کنم

99 بازدید | 11 پست

تعهد بگیرم یانه ؟

دعوامون شد بعد رفت چاقو آورد دنبال من کرد من درو بستم از ترس بعد انگار با چاقو درو از وسط کوبید ک من درو باز کنم بچم هم یکیالشه اینارو میدید میزد زیر گریه بعد فرداش خیلی پشیمون بود تا دوروز فقط عزخواهی می‌کنه تو خونه بیرون میریم همش میگه ببخشید همش میزته زیر گریه با با هر ببخشید یا میگه توروخدا به بابات نگی 

من اون موقع ک اینکارو کرد گفتم صبح بریم فقط دادگاه بازم گفت نه نمیام فقط میگه بعد از ببخشید هرچی تو بگی می‌دونم کارم بده اما جبران میکنم هرچی بخوای 

موندم چی ازش بخوام 

خونه ای ک توش نشستیم قولنامه ای هست ی خونه هم پیش خرید کردیم اون به اسم منه ولی نساختن نیمه کارس هنوز حالا می‌خوام بهش بگم این خونه ک به اسم خودته به اسم من بکن حق طلاق هم بهم بده 

ولی به جز اینا دیگه نمیدونم چی ازش بخوام ک اینکارو باهام نکنه وحشت تو دلمه هنوز 

من می‌خوام با ی روشی بترسونمش ک یادش بیفته نکنه بنظرتون چکار کنم 

حتما ببرش پیش دکتر اعصاب.خیلی خطرناکه اگه تکرار بشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

اخه خواهر من خونه یا پول ب چ درد تو میخوره وقتی با یکی ک دوشخصیته س زتدگی میکنی ی شب تو خواب تگ همون کارو انجام داد چیکار میکنی حق طلاق اون موقع ب دادت میرسه نکن من شوهر اولم دقیقا همین جوری بود ی بار بخشیدمش ولی بعداز چن ماه نصف شب در و بست گوشیمم خاموش کرد با صدای اون بیدار شدم دیدم چاقو ب دست نشسته بالا سرم‌فقط خدا رحم کرد خونه ی باباش طبقه ی پایین بود اونا نبودنن خدا میدونه الان زنده بودم یا ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بجا خونه و مال به فکر جونت باش دختر 

جنون یکدفعه س ببر پیش روانپزشک یک دوره به این شرط ادامه بده امدخدایی نکرده در رانمیبستی چاق‌و رامیزد تو شکمت انوقت چی بعدم پشیمون میشد مگه همه ازان اول قاتلن ؟

اما یک چیزی را بهت بگم همه اینا ریشه در بچه گی داره احتمال میدم تو خانواده پرتنشی بوده که پدرش برای مادرش چاقو برمیداشته و یک چیزعادی وگرنه ادم متشخص که تو خونه عشق و محبت از پدرومادر دیده اینکار رانمیکنه

بنظرم بجا خونه و مال به فکر جونت باش دختر  جنون یکدفعه س ببر پیش روانپزشک یک دوره به این شرط ا ...

راه می‌ره میاد میشینه یکسره میگه ببخشید اما فکرم کار نمیکنه میگه چطور برات جبران کنم میگم دوباره ممکنه بکنی چ تضمینی میدی نکنی میگه خودت بگو اما موندم بخدا کلا چی بگم 

بنظرم بجا خونه و مال به فکر جونت باش دختر  جنون یکدفعه س ببر پیش روانپزشک یک دوره به این شرط ا ...

خودش مثل چی پشبمونه دیشب همش میزد زیر گریه منم فقط میگفتم منو طلاق بده منو ببر خونه بابام میگه توروخدا زندگیمونو خراب نکن اما منم مثل شما فکر میکنم بخاطر همین می‌خوام بترسونمش 

خب الان چیشد چکار کردی آدم بشه میشه توضیح بدید 

هیچی طلاق گرفتم ازش بعداز همون شبم باباش ب بابام زنگ زد اومد دنبالم دیگه برنگشتم الانم ازدواج کردم ولی تا اخرین روز طلاق گریه و التماس بخدا حتی پای بابامم بوسید ولی ن من نرفتم دیگه چون جونم با ارزش تر از هرچیزه دیگه ای بود