2777
2789
عنوان

بازی حدس 2😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 67 پست
من حس ششم قوی داریم همه میگن  کراشت راستش زیاد درمورد فکر نمیکنه چون حس کنجکاوی درموردت نداره& ...

منم بگو

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حس ششم قوی داریم همه میگن  کراشت راستش زیاد درمورد فکر نمیکنه چون حس کنجکاوی درموردت نداره& ...

اره عزیزم حست دقیقه واقعا 👌👌👌

بنظرت چه حرکتی بزنم، کراشم فامیل هم هست😶😅

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

منم بگو

خانوم کنجکاوی هستین همیشه دنبال جوابی 

سعی میکنین به بقیه سود برسونید مهربون هستید 

آدم اجتماعی هستین و به منفعت خدتون هم فکر میکنین

از یه خانواده متوسط و تعدادش متوسط به دنیا اومدین که اجتماعی شدنتون تاثیر زیاد داشته 

میدونم ثابت شدس حسم😂🥲🙏 نمیدونم خاستی ی کاری بکنی بگو کمکت کنم

باشه عزیزم ❤️😘😘😘

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

خانوم کنجکاوی هستین همیشه دنبال جوابی  سعی میکنین به بقیه سود برسونید مهربون هستید  آدم ...

افرین چه دقیق حس شیشمت در مورد اینده هم جواب میده

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

تقریباً درست بوده 80٪

به نظرت خونه میخریم .اگه اره چند سال دیگه؟