2821
2789
عنوان

بازی حدس 2😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 67 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا من بخوام درباره ی تو بگم  تنبل  بی حوصله  گاهی شوخ گاهی عصبانی  زودجوش ...

افرین عالی👍👍👍

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

یه خانمه بود میگفت تمیز نمیکنم فلان

من از اون بدتر شد خونه م 

فقط سه روز ول کردم کلا سه رووووز 😪😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ادم شاد و شوخ طبعی هستی لباسای گل گلی دوست داری تو زندگیت یه ترس داری که همیشه همراهت بوده حای گا ...

دقیقا درسته

شما آدم مغروری هستی کسی که برای بعضی آدم ها از غرورش میگذره

محبت های زیادی به بقیه میکنی ولی کسی قدر نمیدونه 

گاهی جمع رو دوست داری گاهی از جمع فراری هستی

ولی آدم مهربونی هستی سختی زیاد. کشیدی همیشه دقت میکنی کسایی که دوستشون داری مثل تو درد نکشن

خنثی نیستم جدی هم گاااهی هستم گاهی نه بقیش درسته👏

خنثی ازین لحاظ که نه برونگرایی نه درونگرا بلکه بینشونی

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

دقیقا درسته شما آدم مغروری هستی کسی که برای بعضی آدم ها از غرورش میگذره محبت های زیادی به بقیه ...

افرین خیلی دقیق و درست گفتی عزیزم❤️❤️

حالا بنظرت حس کراشم بهم چیه؟چی راجبم فک میکنه؟

یا علی اینجا ترکیده رسما

دستام درد میکنه 

از یه طرف خونه شروع میکنم 

هی جمع میکنم یه ور دیگه بدتر میشه 😅🤣🤣😪😭😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

جدی درست بوددد حالا شماهم دوست داشتی برای منم بگو

اره واقعا. 

سختی زیاد کشیدی  و ازشون خیلی درس گرفتی 

معمولا صبوری عاقلانه رفتار میکنی 

گاهی دوس داری همه چیز کنار بذاری برا خودت باشی

.

افرین خیلی دقیق و درست گفتی عزیزم❤️❤️ حالا بنظرت حس کراشم بهم چیه؟چی راجبم فک میکنه؟

من حس ششم قوی داریم همه میگن 

کراشت راستش زیاد درمورد فکر نمیکنه چون حس کنجکاوی درموردت نداره 

توام کاری یا رفتاری نشون ندادی که کنجکاو بشه 

بنظرم ی حرکتی بزنی میتونی ذهنش رو مشغول کنی🚶👌