nasim4160 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1210 عنوان روغن غذایی 405 بازدید | 19 پست خانما شما از چه روغنی برای پخت و پز استفاده میکنید؟روغن سرخ کردنی و پخت وپز جدا یا کلا جامد استفاده میکنید؟ 1402/08/01 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11659 جامد ک اصلابودجه برسه روغن زیتون، کنجد، حیوانینرسه مایع سرخ کردی و پخت و پز جدا چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 40918 روغن مایع برای پخت و پزمخصوص سرخ کردن برای سرخ کردنی ( البته نه همیشه) ( )
onyxxxxx عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 17601 برای پخت و پز و سرخ کردن پیاز و ...زیتونبرای زیر قابلمه یا روغن هایی که دور میریزم مثل سیب زمینی و کتلت و ..سرخ کردنی
nasim4160 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1210 جامد ک اصلا بودجه برسه روغن زیتون، کنجد، حیوانی نرسه مایع سرخ کردی و پخت و پز جدا اونا هم خداییش اصلا بصرفه نیستن... من روغن زیاد استفاده میکنم
nasim4160 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1210 روغن مایع برای پخت و پز مخصوص سرخ کردن برای سرخ کردنی ( البته نه همیشه) اصلا بصرفه نیستن ... زود تموم نمیشه؟
nasim4160 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1210 من روغن جامد استفاده میکنم منم جامد 5 کیلیویی میخریم از اون استفاده میکنم بنظرم روغن های مایع بصرفه نیستن
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24412 روغن زیتون اصلسرخ کردنی خیلییییی کم میپزم اونم با سرخ کنو ی قاشق روغنکوکوها رو کلا نمیپزم مگ ماهی دوماهی یبار سیب زمینی گاهیباقیو فقط روغن زیتون مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
nasim4160 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1210 روغن زیتون اصل سرخ کردنی خیلییییی کم میپزم اونم با سرخ کنو ی قاشق روغن کوکوها رو کلا نمیپزم مگ ماه ... در ماه چقد مصرف میکنی؟هزینه اش هم میشه بگید ممنونم
عسل_بانو89 عضویت: 1393/05/20 تعداد پست: 11310 منم جامد 5 کیلیویی میخریم از اون استفاده میکنم بنظرم روغن های مایع بصرفه نیستن منم همینطورجامد غذا رو خوشمزه تر میکنهبنظرم مایع وجامد دوتاشونم مضرن منم مصرف روغنم زیاده توی اشپزی
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 40918 اصلا بصرفه نیستن ... زود تموم نمیشه؟ چرا'روغن های سرخ کردنی خیلی زود تموم میشنولی برای خورش یا برنج روغن زیادی مصرف نمیشه ( )
شبaروز عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 282 روغن زیتون برای پخت و پز و روغن سرخ کردنی البته مصرف روغن سرخ کردنیم خیلی کمه
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24412 در ماه چقد مصرف میکنی؟هزینه اش هم میشه بگید ممنونم در ماه یک لیتر یا نهایت یکونیم لیتر....لیتری۲۳۰ مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
nasim4160 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1210 منم همینطور جامد غذا رو خوشمزه تر میکنه بنظرم مایع وجامد دوتاشونم مضرن منم مصرف روغنم زیاد ... اره از نظر مفید و مضر بودن بنظرم فرقی ندارن