2777
2789
عنوان

به خدا بعضیا یه بدبختی هایی دارن.....

182 بازدید | 19 پست

که مشکلات ما پیشش هیچه

پس از خدا غافل نشیدو فقط شکرشو به جا بیارید 

چون خدا بع کسایی که داشته هاشونو شکر میکنن 

نعمت میبخشه و از اونایی که کفر میگن نعمت میگیره

پس از ته قلبتون بگید خدایا بابت هرچی دادی شکرت❤️

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا شکرت 

❤️❤️❤️

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
خدایا هزاران هزار بار شکرت بخاطر تمام نعماتی که بهم دادی مخصوصاً دختر کوچولوی نازم 😍

خدا حفظش کنه براتون❤️

نمیتونم شکر کنم دیشب بدترین شب زندگیم بود شوهرم جلو چشمم داشت گریه میکرد اونقدر حرف تو دلش بود و خبر نداشتم هیچی نمیتونستم بگم ک آروم بشه خیلی بد بود خیلی خداهیچکس رو بی مادر نکنه 

واای آره خدایا شکرت 

خدایا آیندمونو به خیر کن سالم‌و سلامت همراه با خوشی زندگی کنیم.

من قبلا پرستار بودم چه جوان ها که سر یه تصادف سرشون ضربه میدید تا آخر عمر باید رو تخت میبودن خانوادشون پیر میشدن یا خیلی از بیماری های دیگه

بابت چی شکرکنم منکه هیچ خیری اززندگی ندیدم

همین که دست داری میتونی باهاش تایپ کنی نعمت نیست؟

همین که چشم داری میتونی باهاش دنیارو تماشا کنی نعمت نیست

نظرت چیه۱۰ دقیقه چشاتو ببندی 

ببین کلافه نمیشی از اینکه هیچ جا رو نمیتونی ببینی؟

شاید کمبود های زندگیت هم به خاطر اینه که داشته هاتو نمیبینی و خدارو بابتش شکر نمیکنی

یه بار داشته هاتو ببین وشکر گزار باش

ببین چطوری ورق زندگیت برمیگرده

مثلا چطورین

مثلا میبینی دست ندارن

برای غذا خوردن تا آخر عمرشون وابسته به دیگران هستن

مثلا بینایی ندارن

نمیتونن زیبایی های طبیعت و ببینن نمیتونن چهره عزیزانشونو ببینن

بازم بگم؟

واای آره خدایا شکرت  خدایا آیندمونو به خیر کن سالم‌و سلامت همراه با خوشی زندگی کنیم. من قبلا ...

دقیقا

همین که تنمون سالمه و حالمون خوبه و برای انجام کارای شخصی مون وابسته دیگران نیستیم خداروهزار مرتبه شکر