2777
2789
عنوان

روز دوم شاغل شدن من و حرف مردم!😕

1155 بازدید | 78 پست

خیلی جالبه که دوستا خودم هیت میدن 

اون کسایی که بعد از من مسیولیت بچه هامو دارن حرفی نزدن.

دوستا خودم انرژی منفی میدن! 

میگن بهتر نبود میزاشتی چند سال دیگه بچه هات بزرگ تر بشن؟

خب بچه بزرگ تر بشه دیگه سختی نداره؟!!!!!

مسولیت بچه مدرسه ای که بیشتره! 

لااقل تا اون موقع تو کارم جا میفتم کمتر فشار روم میفته باز.

خواهشاً به اطرافیانتون که هم مادر هستن هم به فکر اهداف خودشون هستن انرژی منفی ندید! چون به اندازه کافی مسیولیت رو دوششونه نیاز به انرژی مثبت دارن

بخدا خودشون همیشه به فکر بچه هاشونم هستن چون مادرن! 

درضمن بچه پدر هم داره!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال پیشرفت خودت مخصوصا استقلال مالی باش بچه بزرگ میشه خیلی حرفها هم از حسادت بیخیالشون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

لطفا نذار انرژی منفی مانع ات بشه. 

هرکاری بکنی مردم یک عکس العملی دارن نشون بدن  

پس برات مهم نباشه  

((( در دروازه رو میشه بست اما دهان مردم رو نه))) 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
ولله مردم عجیب غریب شدن درموردشون نظر بدی میگن چرا دادی،نظر ندی میگن از حسادت هیچی نگفت خب اونم نظ ...

اتفاقا چون نظر دادن از حسودیشون بوده 😁

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
دنبال پیشرفت خودت مخصوصا استقلال مالی باش بچه بزرگ میشه خیلی حرفها هم از حسادت بیخیالشون

منم همینو میگم.

مادر خودم اینهمه از خود گذشتگی کرد چیشد؟؟من باز دخترم مادر شدم حالیمه.ولی داداشام اصلا حالیشون نیست طلب کار هم هستن

وای منم قراره ادامه تحصیل بدم هنوز کلاس هام شروع نشده ولی میدونم همه بهم حمله میکنند که چرا با بچه 

از حالا اضطراب دارم اما محکم ایستادم  و کم نمیارم 

اهداف مون مهم تره

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده