2777
2789
عنوان

روز دوم شاغل شدن من و حرف مردم!😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 78 پست

منم یکی دو ماه دیگه مشغول به کار میشم. البته تا حالا هم خونه به صورت دورکار کار می کردم ولی دیگه قراره بیرون از خونه ‌کار کنم. یه پسر یازده ساله دارم. مدرسه و درس داره. اونم سختیای خودش رو داره. منم خیلی نگرانم حس می کنم برای شروع دیره ۳۲ سالمه. خدا هم به شما هم به من کمک کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیکات نوشتی ساعت شش و نیم میای خونه و یه مادر شاد میخوای بشی 

خوبه که میری دنبال هدفت ولی وقتی این موقع برمی‌گردی چه انرژی برات میخواد بمونه اون بچه اصلا مادر میبینه که دلش بخواد شادم باشه؟ همه از روی حسادت نگفتن آخه چیزی برای حسادت نداره

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

من خودم دخترم دو سال خورده ای بود کارم رو شروع کردم صبح زود پتو میپیچیدم دور دخترم میبردم مهد تو شهر ...

خدارو شکررر.میتونم بپرسم کارتون چیه ؟ من مهد نمیفرستم.باباسون مامان بزرگشون هستن

منم یکی دو ماه دیگه مشغول به کار میشم. البته تا حالا هم خونه به صورت دورکار کار می کردم ولی دیگه قرا ...

نه پسر یازده ساله اصلا مشکلی نداره . اون هم مدرسه میره و هم دیگه در اون حد وابسته شما نیست . الان دیگه خودش باید درساشو بخونه و خودش برنامه ریزی کنه . ۳۲ اصلا دیر نیست

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اخه بعضیام واقعا بدون منظور نظرشونو میگن ن حسادتی درکار هست ن چیزی همه ک مث هم نیستن🥲

آخه چه لزومی داره کسی ب کسی بگه نرو سر کار بشین بچه هات بزرگ کن واقعا این چیزی نیست که یه فامیل یا دوست بخواد در موردش نظر بده 

این فقط بین زن و شوهره. آدم تو مسیله ای که بهش ربطی نداره نباید نظر بده اونم چیز به این مهمی . حالا لباس باشه ،نظر در مورد یه وسیله باشه یه چیزی. نه کسی بخواد در مورد آینده شغلی کسی اظهار نظر کنه اونم با این خرج و مخارج زندگی 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

ببین همه از روی حسودی نمیگن بچه چهار سال مشکلی نیست بچه دوسال سخته 

بعدشم مامان بابا ها مگه دیگه چقدر توان داره بیوفته دنبال بچه ۲ سالت خیلی خودخواهیه شما بچه اوردی مسئولیتش تا یه سنی ۴ یا ۵ سال داشته باش بعد بپرسش به یکی 

نمیخواستی نمیاوردی

خدارو شکررر.میتونم بپرسم کارتون چیه ؟ من مهد نمیفرستم.باباسون مامان بزرگشون هستن

من مسئ.ل کارگزینی یه کارخونه هستم

خب وقتی کسی رو داری که خیلی بهتره

مادرم همش میگفت تحت هیچ شرایطی کارتو از دست نده

قبول دارم سختی زیاد کشیدم ولی بالاخره تو غلتک افتادم

تو تاپیکات نوشتی ساعت شش و نیم میای خونه و یه مادر شاد میخوای بشی  خوبه که میری دنبال هدفت ولی ...

میدومی حسادت چیه؟؟حسادت اینه که شما رفتی توی تاپیکای فیلم سراغ یه چیز منفی.و همشم خوندی جالبه🤣🤣🤣

ببین من الانم نظر نخواستم از شما برم سرکار یا نرم.گفتم یا نظر و انرژی منفیتونو برا خودتون نگه دارید یا نظر ندید .

تاپیکم رو یکبار دیگه بخون!!

اون زمان که نظر میخواستم اوکی بودم با نظر منفی و مثبت و فکر کردم به همشون .و صلاحم رو دیدم توی چی بوده.

منم هم‌سن خودتم و به پسر دو ماه و نیمه دارم

یک ماهه بود که یک هفته برگشتم سرکار

خدا بخواد و من بتونم ۶ یا ۹ ماهگی کارمو دوباره شروع میکنم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من مسئ.ل کارگزینی یه کارخونه هستم خب وقتی کسی رو داری که خیلی بهتره مادرم همش میگفت تحت هیچ شرایطی ...

خب خدارو شکر 

شوهرم مادرم مادر شوهرم هستن.حتی در صورت نیاز خواهر شوهرم هم هستن .ولی سعی میکنم از اونا نخوام.خدارو شکر که رو غلتک افتادی .منم بتونم در دهن مردم رو ببندم عالی میشه.منظورم اطرافیان خودمه نه دوستان نینی سایت

من خودم دخترم دو سال خورده ای بود کارم رو شروع کردم صبح زود پتو میپیچیدم دور دخترم میبردم مهد تو شهر ...

باور کن حسادت نداره بچه دوساله رو صبح زود بپیچی تو پتو ببری . بچه منم الان مستقله الان ۸ سالشه . حتی درساشو هم کم کم بدون کمک من می خونه . ولی اون محبت مادرانه بهتره تا وقتی بچه خیلی کوچیکه دائمی باشه . حالا نشد هم تشد ولی بهتره باشه . هرکی یه مسیرو انتخاب می کنه ولی به احتمال قوی حسادت نبوده

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

میدومی حسادت چیه؟؟حسادت اینه که شما رفتی توی تاپیکای فیلم سراغ یه چیز منفی.و همشم خوندی جالبه🤣🤣🤣 ...

مترسم دیگه کامنت بزارم بس که به همه میگی حسود شایدم خودت حسادت کردی و فکر می‌کنی همه مثل خودتن.من برای راهنمایی بهتر رفتم داخل تاپیکت اونم فقط متنشو خوندم.

خوش باشی 

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

وای منم قراره ادامه تحصیل بدم هنوز کلاس هام شروع نشده ولی میدونم همه بهم حمله میکنند که چرا با بچه&n ...

افذین محکم باش عزیزم تو میتونی.تا جااااایی که میتونی اصلا به کسی نگو ار اطرافیانت