2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی عقده ایه

390 بازدید | 33 پست

میدونه وضعیت مالیمون خیلی اوکی نیست شاید سالی یه لباس به زور بخریم ،کمدشو باز کرده کلی لباس نو داشت بهم نشون داد شاید از یه لباس بافت سه تا رنگش رو داشت ،بیست سی دست لباس نو فقط پاییزی داشت همه رو تک تک آورد گفت بیا ببین چقدر لباس نو دارم ،دو دقیقه پیشش داشت میگفت دارم از مریضی میمیرم و الم بلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید منظوری نداشته فقط خواسته نشونت بده 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

شاید منظوری نداشته الان اگه مادر خودتم بود میگفتی عقده ای ؟ لطفا یکم طرز فکرتو عوض کن من خودم مثلا یکیو دوست داشته باشم از سره ذوق مثلا یک چیزی گرفته باشم میرم بهش نشون میدم و براش تعریف میکنم 

الان چرا باید بها بدی به حرکتش که حالتو بد کنه عبور کن

من از اینکه حس میکنم میخواد فخرفروشی کنه بهم و خود برتر بینی داره ناراحتم از نظر تحصیلی هیچ کس مثل منو شوهرم نیست