2777
2789
عنوان

بیماری گال

| مشاهده متن کامل بحث + 22288 بازدید | 99 پست
پتو و روتختی رو مرتب بشوریدخارشش طول میکشه خوب بشهدکتر ی آمپولی هم براش تجویز کرده بود اسمش یادم نمی ...

لطفا از.همسرتون بپرسید ببینید اسم امپول یادش نمیاد ممنون میشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس چرا میگن گال واگیر داره؟ منم.فقط خودم گرفتم هیچ کدوم.از اعضای خانوادم نگرفتن

برای ما هم عجیب بود که فقط یک نفر درگیر بود و واگیر نشدیم ،،، 

در مورد شستشو مرتب روزانه میشستم

ممکنه بیماری شما گال نباشه

برای ما هم عجیب بود که فقط یک نفر درگیر بود و واگیر نشدیم ،،، در مورد شستشو مرتب روزانه میشستمممکنه ...

دقیقا منم شبا خارش شدید دارم مطمئنم گاله چون امپول و قرص خارش اصلا جوابگو نیس برام براهمین میگم.گاله و فقط من درگیر شدم بقیه خانوادم که مرتب باهم درارتباطیم و.بغل دست هم.میشینیم اصلا نگرفتن و.بچه کوچیکم همش بغلمه اصلا.نگرفته من میگم گاله و اینکه شاید مال همسر شما هم.گال نبوده که کسیو درگیر.نکرده.و.نگفتید.چند ماه طول کشید تا همسرتون درمان شد و.خارشش از بین رفت

خانوادم گرفتن پدرمادرم خودم و برادرم نگرفتیم هنوزاز شما گاله؟اطرافیانتون درگیر نشدن؟

چطورشمانگرفتیذ؟خانوادت درمان شدن؟بنظرم که مال من گاله چون قرص میخورم خارش بند میاد ب محض قطع قرص خارشا شروع میشن

چطورشمانگرفتیذ؟خانوادت درمان شدن؟بنظرم که مال من گاله چون قرص میخورم خارش بند میاد ب محض قطع قرص خار ...

نمیدونم والا شاید ماهم دیرتر بگیریم الان از شما گاله؟اطرافیانتون درگیر شدن؟ن خانوادم درمان نشدن

کاربری دست ۲نفره⚘

نمیدونم والا شاید ماهم دیرتر بگیریم الان از شما گاله؟اطرافیانتون درگیر شدن؟ن خانوادم درمان نشدن

اطرافیانم نگرفتن فقط من.گرفتم  درمان نشدم  خانوادت چ داروهایی استفاده کردن ک درمان نشدن؟