2777
2789
عنوان

بیماری گال

| مشاهده متن کامل بحث + 22283 بازدید | 99 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام شما درمان شدی؟بیماریتون گال بود یا چیز دیگه؟اخه منم همینجوریم ولی کسیو درگیر نکردم

چ علایمی داری؟ من.خارش شدید دارم هنوزم دارم الان مطمئن شدم گال نیست چون یکساله اینجوریم اما کسی درگیر نشده تمام راه ها و.درمان های گال رو هم رفتم اما خوب نشدم اگه گال بود بایستی با داروهای گال خوب.میشدم رفتم دکتر میگه استرس داری برا همین اینجوریهی دارو.داده فعلا دوسه روزه دارم استفاده میکنم یک ماه دیگه برم پیشش ببینم چی میگه دکتر گفت گال نیست چون.کسیو درگیر نکرده.گال به شدت واگیرداره

چ علایمی داری؟ من.خارش شدید دارم هنوزم دارم الان مطمئن شدم گال نیست چون یکساله اینجوریم اما کسی درگی ...

من قفسه سینم ریخته بیرون هی کم میشه هی زیاد میشه و خارش داره منم متخصص رفتم گفت حساسیته الان دو ماهه خستم کرده اگه نتیجه گرفتی بهم بگو

شما هم همین علائم رو داری؟

من قفسه سینم ریخته بیرون هی کم میشه هی زیاد میشه و خارش داره منم متخصص رفتم گفت حساسیته الان دو ماهه ...

من حس میکنم پسیورازیس دارم خودم میگم دارم اما دکتر میگه نه اما خودم مطمئنم دارم شما قفسه سینت جوش دراورده؟ بجز خودت کس دیگه ای از خانوادت خارش داره؟ و اینکه اگه حساسیت باشه باید با قرص ضد حساسیت خوب بشی اگه قرص بخوری خوب نشی مطمئن باش حساسیت نیست چون من قرص میخورم خارش بند میاد قرص قطع میشه دوباره خارش شروع میشه مال من جوریه که قبل اینکه بخاد به خارش بیفته بدنم جوش میاره التهاب میگیرش قرمز قرمز میشه بعد شروع میکنه به خارش شما چی؟

من حس میکنم پسیورازیس دارم خودم میگم دارم اما دکتر میگه نه اما خودم مطمئنم دارم شما قفسه سینت جوش در ...

ن خونوادم نگرفتن

اره جوش میزنه قرمز میشه میخاره دقیقا همین من قرص نخوردم شما قرص چی میخوری؟

ن خونوادم نگرفتن اره جوش میزنه قرمز میشه میخاره دقیقا همین من قرص نخوردم شما قرص چی میخوری؟

قرص نمیخورم چون تا میخورم خوب میشه بعد قطع انگار نه انگار دوباره خارش شروع میشه قرص فکسوفنادین ۱۲٠ میلی میخوردم که مال خارشه اما دیگه نمیخورم

شما چندوقت درگیر بودین؟سرکه سفید با آب قاطی کنم؟برای بچه هم بزنم میشه؟

6ماه گرفتارش بودم، سرکه با اب قاطی کردم اسپری کردم ب بدن در روز 3 بار کردم حمام نکن،، سرکه برای زد عفونت باکتری عالیه،،