2777
2789
عنوان

بیماری گال

| مشاهده متن کامل بحث + 22286 بازدید | 99 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تقریبا همه چیزو بقیه بهت گفتن

قطره لیندان قبلا بود عالی بود اما قوی بود دیگه ممنوع شد تولید نکردن.

همون داروها رو استفاده کن برای بچه زیادش ضرر داشته که گفته فقط نیم ساعت

یه کار خوب دیگه می تونی بکنی اونم اینه تمام پارچه و ملافه و لباساتون رو بریز توی نایلون مشکی و کامل هواشو بگیر و گره بزن و دو هفته بذار داخل انبار تا گال هاش بمیرن.اگه یه پوست مرده ت روی فرش و لباس باشه گال از اون تغذیه ی کنه زنده میمونه و هر وقت نشستی اون قسمت فرش میره داخل بدنت.خوب جارو برقی بکش و همه جا رو سم پاشی کن بعدش روفرشی تمیز بنداز و یه مدتی برندار تا اون زیر گال ها بمیرن.هر روز حموم برو لباسا رو با آب داغ بشور و بعد اطو بزن.پسرم ۴ ماه درگیر بود کار هر روزمون بود اما ما نگرفتیم یه نفر گفت بیشتر اونایی درگیر میشن که زیاد عرق می کنن .

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بجزپرمترین چیا مصرف کردی من دوتا کرم پرمترین هرکدوم رو یه هفته بعد تکرار کردم چرا خارشام خوب نمیشن ...

پتو و روتختی رو مرتب بشورید

خارشش طول میکشه خوب بشه

دکتر ی آمپولی هم براش تجویز کرده بود اسمش یادم نمیاد چی بود اونم بزنید

پتو و روتختی رو مرتب بشوریدخارشش طول میکشه خوب بشهدکتر ی آمپولی هم براش تجویز کرده بود اسمش یادم نمی ...

ببخشید.همسر شما  داروهای گال رو.استفاده.کرد چقد.طول کشید تا خارشش قطع شد ممنون میشم.جواب بدید من.کرم.پرمترین.استفاده کردم دو عدد. یکی رو.یک هفته یکی دیگه رو.یک هفته بعدش. از زدن.کرم ها تا الان سه  هفته گذشته اما خارشم.اصلا.خوب.نشده برا همین میپرسم همسر شما هم همینجوری بود.بعد زدن کرم ها خارشش بیشتر.شد.و.اینکه چند روز.بعد زدن کرم ها خارشش قطع شد