2777
2789
عنوان

بیماری گال

| مشاهده متن کامل بحث + 22287 بازدید | 99 پست
ممنونم منم فقط خودم درگیر شدم پسرم چندتا دونه زد شوهرم که هیچی اما اونم پماد رو استفاده کرد امروز مج ...

دقیقا درک میکنم چی میکشین ، بله شبها خارش بدن بیشتر میشه ، با توضیحاتی که دادین مشخصه که روند درمانتون خوب پیش میره و به زودی از دست این بیماری خلاص میشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا یه چند ماهی خانواده آبجیم درگیرش بودن به مامان و اونیکی آبجیای دیگه امم سرایت کرد،ولی رفتن دک ...

سلام توروخدا بگید دقیق چکار کردن ما کل خانواده گرفتن

کدوم شهرید

سلام توروخدا بگید دقیق چکار کردن ما کل خانواده گرفتن کدوم شهرید

سلام عزیز،رفتن دکتر پوست بهشون دارو دست ساز داد با میسلارواتر و پماد اینا،خداروشکر خیلی زود خوب شدن،ما زاهدانیم عزیز

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

سلام عزیز،رفتن دکتر پوست بهشون دارو دست ساز داد با میسلارواتر و پماد اینا،خداروشکر خیلی زود خوب شدن، ...

سلام منم زاهدانم میشه بگید پیش کدوم دکتر رفتید من خودم و پسرم یکسال و نیم گرفتیم شامپو زدیم سه بار من خوب شدم ولی کوچولو بازم دونه زده اعصابم بهم ریخته لباسا رو آب جوش می‌شورم جارو میزنم خدا خیرت بده بگو کدوم دکتر رفتن

سلام منم زاهدانم میشه بگید پیش کدوم دکتر رفتید من خودم و پسرم یکسال و نیم گرفتیم شامپو زدیم سه بار م ...

دکتر میرزایی رفت عزیز

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

سلام دکتر برا خواهر زادتون چی دئاد چون من با پسرم یکسال و نیمش هست گرفتیم

سلام عزیزم،داروش دست ساز بود عزیز،شما رفتین دکتر؟

سلام عزیزم،داروش دست ساز بود عزیز،شما رفتین دکتر؟

سلام دیگه ب عید خورد من کرم زدیم ولی دو روزه باز انگار داره دونه میزنه خدا بخیر کنه😭 دکتر مهدی میرزایی پور درسته؟ اگر ببینم حالت خارش داره میبرمش یکی دو روزه

سلام خداروشکر گوش شیطون کر انگار یکماهی هست دونه ای ندیدیم احساس می کنم کیسه کشیدن هم خوب بود. جدا از زدن صابون گوگرد هرجا که احساس خارش می کردیم یا دونه میزد. صابون گوگرد رو نمیشستم روی دونه ها میزاشتم بمونه انشاالله کسی گرفتار نشه مخصوصا با بچه کوچیک خیلی سخته

سلام منم زاهدانم میشه بگید پیش کدوم دکتر رفتید من خودم و پسرم یکسال و نیم گرفتیم شامپو زدیم سه بار م ...

سلام عزیزم خوب هستین آدرس دکتر میرزایی که برای درمان گال رفتین را میشه برام بفرستین ؟؟؟ خواهش میکنم آبجی کلا زندگی مون بهم ریخته چند ماهه گال گرفتیم تو خونه چند تا بچه کوچیک هم داریم

چیکار کردین ؟؟ نتیجه گرفتین؟؟ کدوم دکتر رفتین؟؟

سلام عزیزم خوب هستین آدرس دکتر میرزایی که برای درمان گال رفتین را میشه برام بفرستین ؟؟؟ خواهش میکنم ...

سلام اول نگران نباشین ان شاء الله رفع میشه چند تا کار کردیم اول کرم پرمترین حدودا دوازده ساعت شب میزنی صبح میشوری اگر بچه ها زیر دوسال هستن ب سرشون شامپو پرمترین هم بزنین طبق دستورش. بعد با صابون گوگرد هرجا رو ک می‌دیدم دونه زده صابون میزدم و نمیشستم . مشکلی پیش نمیاد. بعد یک هفته تا ده روز باز کرم یا شامپو پرمترین بزنین. البته برا پسرم وازلین گوگردی هم داروخونه دست ساز استفاده می کردم شبا براش میزدم و ماساژ میدادم