2777
2789
سلام دوستان حالم خیلی بده، همش یاد خونه و زندگیم یاد خاطرات خوب میفتم گریه میکنم، اصلا فکرشو نمیکردم، خیلی دوسش داشتم تو اوج خوشبختی بودم
خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد که در اوج خوشبختی زندگیت از هم پاشید؟
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دیگه باید وقتی جدا میشدی توی خودت همه چی از بین میبردی من با یه نفرت تمام جدا شدم یعنی توی ذهنم بارها مرور کردم که تحت هیچ شرایطی برنخواهم گشت فقط غم غصم دخترم بود که اون کامل حضانت گرفتم دیگه تمام شما همه چی حل نکردی جدا شدی که احساس دلتنگی داری
یه مدت بود شوهرم اخلاقش عوض شده بود باهاش حرف زدم الکی دروغ سرهم میکرد تا اینکه از طریق خونواده خودش فهمیدم بهم خیانت کرده، وقتی فمهید من از همه چی با خبر شدم بهم برگشت گفت ازدواج خودمون از اول اشتباه بوده و یه جنگ و دعوای براه انداخت
خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره
حدس میزدم موضوع خیانت باشه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.