این طبیعیه.بعد کات شدن یه دوستی ساده ادم تا 6ماه. دپرسه.این که دگ ازدواج بود هرچیم ک بد بوده باشه انگار آدم نمیخواد بپذیره ک شکست خورده تو زندگی مشترکش به خودت زمان بده.ممکنه حتی یکسالم طول بکشه ک به درک واقعی برسی.اونوقته ک متنفر میشی از خودش و زندگی نکبتیش
تو رو داشت و رفت با یکی دیگه؟ پس چطوری میگی دوستت داشته! اون حرفا و کارا رو که همه مردا درمقابل جنس مونث انجام میدن برا مقاصدشون. اونی که دوسش داره الان پیششه اون تو نیستی تو رو از زندگیش انداخت بیرون
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
اره خونه بابا خیلی سخته. پس باید خودتو جمع و جور کنی بعد عید بری دنبال کار و هدفت جمع کردن زندگیه دو نفره خودتو دخترت باشه. نباید بی اون محتاج و درمونده بمونی
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
قوی باش بانو. اون دیگه بهت حتی فکرم نمیکنه پس تو باید خودتو انقدر بالا بکشی تا تضمین اینده خودتو دخترت بشه و هیچکس به چشم بدبخت نگات نکنه. تو خوشبختی که بقیه جوونیتو حرومش نکردی
توبه گرگ مرگه این یادت باشه باید طلاق نمیگرفتی و برمیگشستی با گرفتن امکانات زیاد من مشاورم گفت بعد طلاق روجوع یعنی بیا بدتر از اونسری سرم بیار و اینطور ام میشه
چه خاطرات لوسی ازش یادت میاد من بخواد یادم بیاد انقدر خاطره خوب داشتم که حد نداره حد نداره ولی نمیاد میگم اگر دوست داشتنش واقعی بود اون گند عمیق نمیزد به خودش و من یعنی خاطره ها دارم اینسری رفتم لباس بخرم از یه مدل توی دورنگ خوشم اومد و خریدم خواهرم میگه بس تو زندگی فلانی برات دو تا دوتا میخرید پرو شدی فکر کردی اونموقعس راست میگفت این اثر اون زندگی بود ولی برای من قد پشکل نمی ارزه