2777
2789

تمام فکر  ک ذکرم کل تاپیک هام شده ی نفر و خسته شدم از زندگیم بریدم والا هر دفعه میرم خودمو از روی پل پرت کنم بازم  چهر خانواده ام میاد جلوم 😭من قبلا افسرده بودم ۴ ساله کمی بهتر شدم بخاطر این آقا ولی خودش گاهی من رو با کاراش اذیت کرده قبلن از این وضعیتم خستم روز ب روز دارم بدتر میشم یهو خوب میشم یهو میرم توی فکر ی روز دنبال قرص برنج ی روز روی پل میرم نمیدونم کی صبرم یهو تمام میشه خودمو خلاص میکنم واقعا خستم خیلی خستم 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی کلا پر از چالشه و مشکله... نمیشه تا هر چی شد به فکر خودکشی بیوفتیم من که فقط با امید و اعتماد ...

من هر دفعه شکست خوردم با اینکه خیلی نا امید شدم گریه میکردم اما خودمو بالا گرفتم سرحال گرفتم تا انرژی منفی نرم زیاد ولی بازم گریه میکردم ولی ایندفعه دیگه آخرشه بخدا از استرس قرص میخورم تپش قلب گاهی میگیرم رفتم دکتر واقعا دیگه خسته شدم ایندفعه 

عزیزم دنیا باتمام خوبی ها وبدی هاش زیبایی ها وزشتی هاش وسختی ها وآسانی هاش غم ها وشادی هاش ......بازم انسان دوست نداره ازش دل بکنه اون هایی که سست اراده وناتوان بودن وخودکشی کردن بخدا پشیمان هستندپس سعی کن قوی باشی وبا قدرت واقتدار به زندگی نگاه کنی ومشکلات روحل کنی وخودت روبیشترازاین پیش خودت آره پیش خودت تحقیروناتوان نشان نده ....وقتی زمان میگذره وپشت سرت نگاه میکنی به غم ها وکمبودها وافسردگی های امروز خنده ت میگیره غم های امروز مثل یه تکه خمپاره داغ وسوزنده هست وفردا سردوبی خطر.....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خدا نکنه این حرف نزن قشنگ توصیح بده ..شاید ارزش خود ک....ی نداشته باشه

بخاطر یکی ک دوسش دارم مجبور ب این شدم ک خودکشی کنم بخاطر شرایطم ولی اون ارزش نداره ولی من دارم داغون میشم هر روز 

عزیزم دنیا باتمام خوبی ها وبدی هاش زیبایی ها وزشتی هاش وسختی ها وآسانی هاش غم ها وشادی هاش ......باز ...

خوب من خسته شدم از این قوی بودت تا کی تظاهر کنم خوبم

خوب من خسته شدم از این قوی بودت تا کی تظاهر کنم خوبم

بعضی مواقع قوی بودن ظاهری بهتراز ضعیف بودن باطنی ست عزیزم همه چیز مثل آب روان میگذره گوش کن سن من اندازه مادرشماست وبادنیایی از تجربیات 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
بعضی مواقع قوی بودن ظاهری بهتراز ضعیف بودن باطنی ست عزیزم همه چیز مثل آب روان میگذره گوش کن سن من ان ...

چشم بازم تلاش می‌کنم ولی از سن ۱۶ الان ک چند روز دیگه هم میرم ۲۱ سالم میشه همش میترسم برم سمت خودکشی من یهو توی سرم میفته کلن همه چی از جلوم محو میشه و دیوانه میشم انگاری دلم یهو میخاد بمیرم صبرم تمام میشه وای اون لحظه بدترین حس دنیاست 

قرص برنج زجرکش میکنه و پدر طرفو درمیاره اولا

دوما از خدا خجالت بکش

سوما به نظرت کسی ارزش اینو داره که جونتو و فرصت زندگیتو از دست بدی؟؟ کسی که شاید بود و نبودت واسش فرقی نداشته باشه؟؟

چند سال دیگه اینم واست عادی میشه

قرص برنج زجرکش میکنه و پدر طرفو درمیاره اولا دوما از خدا خجالت بکش سوما به نظرت کسی ارزش اینو داره ...

عادی نمیشه اگه زنده باشه کل عمرم رو زجز میکشم 

ن هیچ کشی مسلما ارزش اینو نداره براش خودکشی کنم ولی من دیگه صبرم تمام شده ک بیام ذره ذره آب شم دیگه خسته شدم بریدم والا