2777
2789
عنوان

😭بچه ها خسته شدم دلم میخادخودکشی کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست
گوه سگ تو کله اون پدرسگی که میخوای خودتو بکشی که خونوادت بشینن خون گریه کنن عن خر تو دهنش چرا میخوای ...

همه حرفات درسته

اما خودم دارم عذاب میکشم ذرع ذرع دارم آب میشم 😭دیگه میخام خودم عذاب نکشم حداقل راحت شم

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادی نمیشه اگه زنده باشه کل عمرم رو زجز میکشم  ن هیچ کشی مسلما ارزش اینو نداره براش خودکشی کنم ...

یکم توکل کن دختر خوب. قرار نیست تا تقی به توقی میخوره خودمونو بکشیم ک. میدونم بعضی وقتا آدم واقعا خسته میشه ولی بدون خدا هست و آخرش دنیا تموم میشه. کاری نکن که اون دنیا شرمنده خودتو و همه باشی

یکم توکل کن دختر خوب. قرار نیست تا تقی به توقی میخوره خودمونو بکشیم ک. میدونم بعضی وقتا آدم واقعا خس ...

چشم سعی میکنم قوی باشم ولی من گاهی خون جلوی چشمم رو میگیره میرم عطاری برای خریدن قرص یا میرم بالای پل 

ک بپرم 

اکه ی روز پریدم یا خودکشی کردم چی از اون روزی میترسم انجام بدم خانواده ام شکست بخورن میدونم شکسته میشن ولی اروم میشم همیشه خودمم

همه حرفات درسته اما خودم دارم عذاب میکشم ذرع ذرع دارم آب میشم 😭دیگه میخام خودم عذاب نکشم حداقل راح ...

عزیزم این شخصی که میگی کیه رفتم از تو تاپیکات بفهمم ولی فقط دنبال حس ششمی بودی

چشم سعی میکنم قوی باشم ولی من گاهی خون جلوی چشمم رو میگیره میرم عطاری برای خریدن قرص یا میرم بالای پ ...

ایمانتو قوی کن. زیاد قرآن بخون بهت آرامش میده. نماز اول وقت بخون. به خدا توکل داشته باش همیشه. خدا هست خوبم هست. اگه روزی این فکرا به سرت زد بذار آروم شی بعد منطقی تصمیم بگیر.

شرمنده نتم قطع شد..

واقعا دلیلت مسخره هست..

میدونی چرا ..چون ی زمانی منم حدودا حس شمارو داشتم

ولی ن ب قیمت مرگ خودم

ولی الان ب روزای قبلم میخندم🤣🤣

ی شخصی بود واقعا جون می‌دادیم واسه همدیگه

و همیشه به من می‌گفت کاش ی سندی بود ک تو تا آخر عمر ماله من باشی..

ولی بعد چندسال خودش رفت...

اگه شنیدنش آرومت میکنه درخواست بزن برات تعریف 

کنم..اگرم ن که

طرف فراموشش کن زندگیت کن

ی روز ب این روزا خودت میخندی

عزیزم این شخصی که میگی کیه رفتم از تو تاپیکات بفهمم ولی فقط دنبال حس ششمی بودی

همون یکی از حس ششمی ها رو باز کنی متوجه می‌شی اسمش علیرضا

من هر دفعه شکست خوردم با اینکه خیلی نا امید شدم گریه میکردم اما خودمو بالا گرفتم سرحال گرفتم تا انرژ ...

درکت میکنم من خودم افسردگی و حملات عصبی رو تجربه کردم... خداروشکر الان خوبم 

کلی مشکلات سخت داشتم اما همیشه توکلم به خدا بود میدونستم یروزی دستمو میگیره و نجاتم میده از اون مشکل..

مشاوره خیلیی میتونه کمکت کنه..

من همیشه فکر میکردم فقط منم که مشکل دارم! اصلا فکر میکردم دنیا و عالم و آدم فقط با من مشکل دارم و بد شانسم!

بعد به زندگیه آدمای اطرافت نگاه کردم حتی به زندگی اونا که فکر میکردم همه چیزشون کامله... دیدم چه مشکلاتی سختی داشتن!

فکر کردم دیدم با اینکه من فقط از ظاهر زندگیشون خبر دارم ولی بازم میدونم یسری مشکلات و رنج ها داشتن حالا قطعا من از باطن زندگیشون بی خبرم!

نه اینکه بگم من خوشحالم از بدبختی دیگران نه. میخوام بگم زندگی همینه.. دنیا همینه... برای هممون سختی داره و میخواد یه درسی بهمون بده

با نزدیک شدن به خدا به آرامش میرسی.. وقتی توکل کنی بهش میدونی هر سختی یه حکمتی داره و بعد هر سختی خدا برات خوشی هم رقم میزنه و غمت به آخر میرسه .

به داشته هات فکر کن و زندگی رو با همه خوب و بدش قبول کنه و به خدا اعتماد کن مطمئن باش روزهای خوب هم میرسه💚

این حرف رو کسی داره بهت میزنه که از بچگی با کلی چالش و سختی رو به رو بوده اما روشنایی رو هم دیده و ایمان داره به عدالت و مهربونی خدا.

من هر دفعه شکست خوردم با اینکه خیلی نا امید شدم گریه میکردم اما خودمو بالا گرفتم سرحال گرفتم تا انرژ ...

یاد آخرین شکستی که خوردم افتادم... بعدش فقط دلم مرگ میخواست چون انگار همه امیدم بود ولی بعدش خدا بهم نشون داد چیز بهتری برام در نظر گرفته بوده

چشم سعی میکنم قوی باشم ولی من گاهی خون جلوی چشمم رو میگیره میرم عطاری برای خریدن قرص یا میرم بالای پ ...

با خودکشی هیچوقت آروم نمیشی تا ابد روحت در عذابه

هیچ چیز و هیچکس ارزش خودکشی نداره

چشم بازم تلاش می‌کنم ولی از سن ۱۶ الان ک چند روز دیگه هم میرم ۲۱ سالم میشه همش میترسم برم سمت خودکشی ...

ببین یکی ازدوستان من خودکشی کردولی ازجانب خدا نمرد والان چندسال هست که مثل یه تکه گوشت روی تخت خوابیده وبه اون دورانی که فکرمیکردزندگی براش جهنمه حسرت میخوره ومیگه چه روزگارخوشی داشتم وناشکری کردم فکراینجاش رونکرده بودم البته ایشان بطورکامل هم نمیتونه حرف بزنه تکه تکه ونامفهوم این چیزها رومیگه 

پس روزگارهای جهنمی ترهم وجودداره که خبرنداریم دخترگلم ناشکری نکن که خدا قهرش میگیره 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین