2777
2789
عنوان

بیایین کمک چجوری مخ کراشمو بزنمم

1430 بازدید | 160 پست

بچها بهم میگه خواهرم

کاملاهم جدیه

به مامانمم گفته فلانی(من)خواهرمهه

همشم صدام میزنه خواهرم

کیس خوبیه برا ازدواج

باهم بیرونم میریم 

بهم بگیدددد چجورییی مخشو بزنم 

چه رفتاری انجام بدم؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش ادم راحتیه 

صمیمیه و شوخه

بچها سنگین رنگین و سرد رفتار کنم 

یا مثه خودش؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

کسی که میگه خواهر یعنی هدفی برای ازدواج نداره

باید داشته باشه😣😣😣

مامانم میگه باهاش بیرون نرو 

سنگین باش تا بیاد طرفت🤧🤧

ولی خودش ی بار میگفت بخوام با کسی ازدواج کنم باید راحت باهاش در ارتباط باشم😣🥲چندجلسه برم بیرون کامل بشناسمش

و در آخر حاضرم شرط ببندم با این حرفش حتما هم کسی و زیر نظر داره

دقیقا فرد دیگه ای تو دلشه و به اسی میگه ابجی که بفهمه و دلی چیزی نبنده

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

یک بار بیرون نرو ببین بازم پیگیری میکنه که برین بیرون اصن ببین کششی بهت داره یا واقعا بدون منظور و ...

ارهه خیلیی

دیروز خواستم برم دندون بکشمم

بهه زور زنگ زد مامانم اجازه گرفت اومدد همراهم خودش

تو مطبم نشست کنارم باهام حرف زدد استرسم کم بشهه

ولی هعی میگه خاهرمم خاهرمم 

یا میگه تا ۲_۳سال دیگه حق ازدواج ندارییی