2777
2789

شوهرم با چند نفر چتی بوده گذرا چند ساله یا خانمه هست ول کن هم نیستن راه دوره ولی پیشش اومده فکر کردم شاید تموم کردن دیروز فهمیدم بهش پیام داده روزایی که شوهرم رفته بود ی سفر الکی الکی قهر کرد رفت منم بچم میگفت میخوام با بابا حرف بزنم منم زنگ میزدم اصلا جواب نمیداد میگفتم بچه میخواد حرف بزنه دو هفته جواب تماسمو نمیداد وقتی اومدفکر کرد رمز گوشی رو نمیدونم همش با اون زنه تماس داشته یعنی ی ادم چقدر میتونه اینقدر بدجنس باشه واسش هم سفارش، سوغاتی، کرده بود و خریده بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت ازش دور شو. یه بار تو همین نی نی سایت یه خانمی که متوجه خیانت شوهرش شده بود میگفت مشاور بهمون ...

اگ سمت هم نرن ک سرد میشن باور میکنید من ی سال رفتم پیش روان شناس برای کمک حالم یعنی چرت کامل بود ..

اگ سمت هم نرن ک سرد میشن باور میکنید من ی سال رفتم پیش روان شناس برای کمک حالم یعنی چرت کامل ب ...

من دوستم دکترا داره ، هروقت باهاش صحبت میکنم حالمو واقعا عالی میکنه. واقعا واسه من نعمته . اگه همسرش واقعا پشیمون بشه این دوری فرصت میده تا دلتنگ هم بشن و طرف ببینه میتونه این خیانت رو ببخشه یا نه