2777
2789

بچم ۱۱ماهشه 

همه اینایی که گفتی رو داره 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

پسرم ی سال و نه ماهشه همه اینایی که گفتی رو از ی سالکی داشته فعلا هم داره خدا کنه درست بشه دیگه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم ۱۱ماهشه  همه اینایی که گفتی رو داره

من جدیدا دارم غصه میخورم بچم ۱۴ماهشه همه رو میزنه دارن مثلا باهاش حرف میزنن بغلش کردن یهو ی کشیده میزنه تو صورتششون یا میبرم جایی ب همه چی دست میزنه بااینک دورو برشم بچه نیست ک بگم یاد میگیره ازشون

اره تقریبا یک سالشه گاز میگیره موهای خودشو میکشه یه چیزی بهش ندیم حرصی میشه دستشو مشت میکنه با اینکه منو همسرم ارومیم از این اداها نداریم ولی خیلی زوده از این سن اخه لجبازی رو از کجا یاد گرفته تربچه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
پسرم ی سال و نه ماهشه همه اینایی که گفتی رو از ی سالکی داشته فعلا هم داره خدا کنه درست بشه دیگه  ...

اخه بضی بچه های اطرافمودیدم نداره جدیدا بابتش حرص میخورم بچهه من یکسالو دوماهشه

هر وقت تو آشپزخونه ام میاد اینقدر گاز می گیره تا بغلش کنم به وسایل خونه خصوصا تلویزیون و هر چیزی که ...

دقیقا بچه منم همینه انگار فقط بچه من این نیست 😄چند وقتشه بچت

بچه من 1.5 سالشه از 9 ماهگی از کسی غیض می کرد اونو گاز می گرفت الان یه ذره کمتر شده ولی داره

نگران نباشه خوب میشه فقط به خاطر این کار باهاش دعوا نکن که بدتر میشه

کم کم که بزرگ بشه با حرف میتونیم بهشون بفهمونیم کارش اشتباهه

الان فقط بی اعتنا باش 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
اره تقریبا یک سالشه گاز میگیره موهای خودشو میکشه یه چیزی بهش ندیم حرصی میشه دستشو مشت میکنه با اینکه ...

منم دقیقا تو همین موندم آخه کسی هم دورو اطرافش نیست نمی‌دونم چجور باید باهاش رفتار کنم ک از سرش بپره تازه خیلی هم ب وسایل دست می زنه هرجابرم

پسر من ۱۳ ماهش کلا با گریه می خواد همه چیزش پیش ببره یه جوری خودش می کوبه زمین نمیدونم اینارو از کج ...

منم موندم چرا بعضی بچه ها این مدلی هستن بضیا ن و واقعا دلم میخاد یاد بگیرم چجور کنترل کنم ک این عادتای بدرود ترک کنه 

من جدیدا دارم غصه میخورم بچم ۱۴ماهشه همه رو میزنه دارن مثلا باهاش حرف میزنن بغلش کردن یهو ی کشیده می ...

آره پسر منم چندبار تا حالا محکم زده تو صورت مادرشوهر پدرشوهرم خیلی خجالت میکشم میگم حتما با خودشون فکر میکنن اینا تو خونه همش کتک کاری دارن در حالی که خیلی آرومه محیط خونه 

وای نگرانم کردی ینی تا سن بچه شما همچنان ادامه داره😩

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
بچه من 1.5 سالشه از 9 ماهگی از کسی غیض می کرد اونو گاز می گرفت الان یه ذره کمتر شده ولی داره نگران ...

اخه دعوا هم نکنه آدم حس میکنم لوس تر میشن الان باباشو بدجور با گاز زخم کرد محلش ندادم اینقدر گریه کرد تا مجبور شدم بلنذش کنم هر کار میکنم از سرش بپره نمیشه بیشتر این رفتارش رو عصابمه ک طرف بغلش کرده داره باهاش بازی می‌کنه یهو ی کشیده میزنه تو صورت طرف فک می‌کنه بازیه