2777
2789
عنوان

شوهرم منو سر بچه ام کتک زد

3117 بازدید | 61 پست

خیلی غمگینم و ناراحتم پسرم میره باشگاه یکم دیر کرد میگم زنگ بزن ببین کجاست زنگ نمیزنه بعد ک من زنگ زدم من دارم حرف میزنم اون داره داد میزنه منم میگم تو کدزنگ نمیزنی پس گوه میخوری من زنگ میزنم دادو بیداد میکنی بعدادمیگه این هیچی نمیشه هیچ گوهی نمیشه میگه این معتاد میشه بخدا منم انقد عصبانی شدم گفتم اره چون یه پدر بی عورضه مثل تو داره ک فکرت دوست دخترات و زناس فکر بچه نیستی گفت اره کاریتون ندارم گفتم پس از زندگیم گمشو بیرون گورتو گم کن بعدا بلند شد منو کلی زد منم زدمش و لی زدن اون کجا زدن من کجا بخدا انقد رو قلبم فشاره 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

متاسفم واقعا 

خیانت میکنه?

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متن بالارو بخون خودت 

وقتی میدونی چی باعث کتک زدن شوهرت میشه که میدونم اصلا دلیل نمیشه و نباید بزنه ولی چه کنی اخلاقه بد دست بزن داره 

پس با فوش باهاش حرف نزن که کتک نخوری ازش 

سیاست نداری؟

می رفتی یواشکی بیرونی جایی و بالکنی چه میدونم اتاق خوابی میزنگیدی 

خدایا خودت پشت و پناهم باش

شما شروع کننده ی دعوا بودی این چه طرز حرف زدنه اخه یعنی چی که گوه میخوری.واقعا اینطوری حرف میزنی دربرابر اینکه شوهرت بگه چرا زنگ زدی....چی بگم اخه سیاست نداری

شوهر من بود منو میکشت دیگه زنده نبودم تایپیک بزنم البته راحب خیانت و اینا خق داری ولی همه ی بحثا رو قاطی کردن باهم اشتباس بحث سر چیز دیگه ای بود ن خیانت

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
دلم واسه پسرت سوخت 🥺 الهی خدا خوشبختش کنه خدا خودش مراقبش باشه تو این دور و زمونه 

بخدادخودمم اشکم در اومده چرا پدرش باید اینجور بگه راجب این طفل معصوم

کاراش زدی تو روش حرف حق زدی انقدر فشار بهش اومد ،شما دست تنها چجوری میتوتی پسرت کنترل کنی وقتی پدرش همه وقتش میزاره واسه ....حیف شما و بچه هات 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
شما شروع کننده ی دعوا بودی این چه طرز حرف زدنه اخه یعنی چی که گوه میخوری.واقعا اینطوری حرف میزنی&nbs ...

بخدا بذحدی داد زد ک پسرم اونور گوشی پیش دوستتش از خجالت گوشیو قطع کرد