2777
2789
عنوان

شوهرم منو سر بچه ام کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3119 بازدید | 61 پست
بخدادخودمم اشکم در اومده چرا پدرش باید اینجور بگه راجب این طفل معصوم

از اون پدر که آبی گرم نمیشه تو حداقل هواشو داشته باش نزار جو خونه بهم بریزه 

گناه داره بخدا نزدیک بلوغ روحی و جسمی هست پسرت 

خیلی دوره ی حساسی هست 

خیلی باید مراقبش باشی محبت کنی بهش ببوسیش 

تو این دوره و زمونه همه گرگ و کفتارن بچه های نوجوان هم خام و ساده و عجول و کم تحمل 

خیلی از لحاظ محبت و آرامش مراقبش باش 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

استارتر تو این شرایط سعی کن مدیریت کنی مسائلو ، خودت خونسرد باش و شوهرتم دعوت به خونسردی کن ،بچه ۱۲ سالشه بفرض یکساعتم دیر بیادچی میشه اخه ،یه اسمس میدادی از حالش باخبر میشدی 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بخدا بذحدی داد زد ک پسرم اونور گوشی پیش دوستتش از خجالت گوشیو قطع کرد

بگردم خیلی سخته آدم پیش دوست خجالت بکشه 

تو که میدونی باباش اینجوریه نزار کار به اینجاها بکشه 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

یه سوال همه‌ی مردا انقدر خیانت می‌کنن؟تو دنیای واقعی کسی بروز نمیده ولی اینجا توی نی نی سایت پره از خیانت!

ادم میترسه ازدواج کنه😐

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

حواست به پسرت باشه سنش حساسه غرور داره

باشوهرتم مدارا کن

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یه سوال همه‌ی مردا انقدر خیانت می‌کنن؟تو دنیای واقعی کسی بروز نمیده ولی اینجا توی نی نی سایت پره از ...

اره عزیزم منم تو دنیا واقعیم پیش هیشکی نگفتم

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
ببین خودت شعله اتیش روشن کردی نگو مقصر شوهر خودت بدون اینکه بگی زنگ بزنی ببینی کجاست دیگه این هوچی ...

نمیدونم شاید منم مقصرم ولی واقعا فشار رو‌م بود عصبی و داغون

بخدادخودمم اشکم در اومده چرا پدرش باید اینجور بگه راجب این طفل معصوم

عزیزم به نظر من توپ زندگی مهمتر از بچه همسر آدمه بچه چند سال دیگه وقتی یکی رو پیدا کرد دیگه بهتون فکر هم نمی کنه حیف زندگیت نیست اونم پدرشه دوسش داره ولی نگرانیش رو اینطوری بیان می کنه البته حق کاملا با شماست

همه اینا ک میگن تقصیر منه شاید ولی بخدا اینرشوهر با من کارای کرده هر کدوم شماها باشید یساعتم تحمل نمیکنید

عزیزم این چه طرز صحبته اگر احترام میخوای باید متقابلا احترام بذارید  

منو عصبانی کرد میگه بچه معتاد میشه خو یه پدر براچی باید ب بچه ۱۳ساله اینو بگه عوض اینک تشویقش کنه مشوقش باشه 

همه اینا ک میگن تقصیر منه شاید ولی بخدا اینرشوهر با من کارای کرده هر کدوم شماها باشید یساعتم تحمل نم ...

قشنگم حق کاملا با شماست ولی برای یه زن سیاست مهمترین چیز تو زندگیه،،،یکی رو میشناسم دو تا از زناشو طلاق داد خیلی اخلاقش بد بود ولی برای بار سوم یه دختر معمولی گرفت این دختر آنقدر سیاست بلد بود اخلاق مرد ۱۸۰درجه تغییر کرد زن دومش سر بد حجاب بودنش طلاق داد الان این خانم حجابش صد برابر بدتر از زنده دومیه ،،،پس سیاست زیاد داشته باش به خاطر بچت روش بگو حق کاملا با شماست بعد هر کاری دلت خواست انجام بده پیش بچت فقط هوای شوهرت رو داشته باش  شوهرت عاشق تو وپسرتون میشه