ya_hoseein مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 عنوان تهران 771 بازدید | 27 پست من میخوام بیام تهران بیمارستان فارابی عمل برداشت عینک انجام بدم فارابی کسی این عملو انجام داده؟چ دکتری خوبه؟هزینش چند بخوای فمتو انجام بدی؟خلاصه هر راهنمایی دارید بکنید ممنون 1402/07/29 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2320 منظورت لنز دائمه؟باید یک سال نمره چشمات ثابت بمونه بعد دکتر برات انجام میدهدختر دایی من تقریبا۳ماه پیش انجام داده فکرکنم ۲۵تومن وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2320 فارابی چشم پزشکای خیلی خوبی داره من شنیدم ازآشناهامونم رفتن وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍
ya_hoseein مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 منظورت لنز دائمه؟ باید یک سال نمره چشمات ثابت بمونه بعد دکتر برات انجام میده دختر دایی من تقریبا۳م ... ن لنز دائم نمیخوام همون لیزیک پیشرفتش فمتو میگن دستگاهش فرق داره چقدگرون۲۵کجا انجام داده؟
ya_hoseein مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 فارابی چشم پزشکای خیلی خوبی داره من شنیدم ازآشناهامونم رفتن اره منم همینو شنیدم چند نفر گفتن بیشتر دانشجوان ترس افتاد ب دلم
ya_hoseein مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 برو مرکز پزشکی نور. نور هم شنیدم چ دکتری خوبه اونجا؟اونجا دولتیه یا ن؟
ya_hoseein مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 بچه ها اسم دکترخوب بیمارستان فارابی بگید یا نور هر کدوم دکتراش بهترنکدومش دولتیه؟
گل_شهریار عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 2608 ن لنز دائم نمیخوام همون لیزیک پیشرفتش فمتو میگن دستگاهش فرق داره چقدگرون۲۵کجا انجام داده؟ چند نفر میشناسم فارابی انجام دادن دختر خالمم کادر اونجاس قسمتش فکر کنم 8 تومن اینا هس
titimah عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 3365 ن لنز دائم نمیخوام همون لیزیک پیشرفتش فمتو میگن دستگاهش فرق داره چقدگرون۲۵کجا انجام داده؟ لازک رو من چند ماه پیش مطب چشم پزشک رفته بودم از مریض ها پرسیدم گفتن ۱۲ تومن هزینه شد ۲۵ رو واسه چه کاری گرفتن عجیبه این رقم بعید میدونم همچین چیزی باشه
ya_hoseein مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 لازک رو من چند ماه پیش مطب چشم پزشک رفته بودم از مریض ها پرسیدم گفتن ۱۲ تومن هزینه شد ۲۵ رو واسه چه ... لنز دائم گفتن گذاشته لنز دائم اینقد گرونه
چیتوزموتورییی عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 778 بیمارستان لبافی نژاد هم من تعریفشو شنیدم برای عمل چشم خودمم قصد عمل دارم میخوام برم اونجا اما الان نه چند وقت دیگه
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2320 ن لنز دائم نمیخوام همون لیزیک پیشرفتش فمتو میگن دستگاهش فرق داره چقدگرون۲۵کجا انجام داده؟ نمیدونم کجارفته ولی خب دیگه دائمیه نیاز ب عینک نداره متاسفانه الان چی گرون نیس خواهرفمتو نشنیدم انشاالله موفق باشی وب سلامتی وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍
ya_hoseein مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 چند نفر میشناسم فارابی انجام دادن دختر خالمم کادر اونجاس قسمتش فکر کنم 8 تومن اینا هس خیلیی ممنون دکتر خوب نمیشناسی اونجا ک نوبت بزنم بعد برم
titimah عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 3365 لنز دائم گفتن گذاشته لنز دائم اینقد گرونه به نظرم لنز دائم باید از لیزیک و لازک ارزون تر باشه مگر اینکه چشم طرف مشکل خاصی داشت کارهای دیگه ای روش انجام شده باشه