2777
2789
عنوان

تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 27 پست
اره منم همینو شنیدم چند نفر گفتن بیشتر دانشجوان ترس افتاد ب دلم  

دانشجو هم اگه باشن متخصص بالا سرشون هست اونام یروزی میش چشم پزشک

ولی درکل شنیدم کارشون خیلی خوبه بعضی دکتراشون درسال ۶ماه میرن خارج ۶ماه ایران

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

لازک رو من چند ماه پیش مطب چشم پزشک رفته بودم از مریض ها پرسیدم گفتن ۱۲ تومن هزینه شد ۲۵ رو واسه چه ...

ازهمه چیش خبرندارم شاید مشکل دیگه ایم داشته ک اینقدشده

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشجو هم اگه باشن متخصص بالا سرشون هست اونام یروزی میش چشم پزشک ولی درکل شنیدم کارشون خیلی خوبه بع ...

چ خوبه  الان من برا نوبت گرفتن مشکل دارم چون راهم دوره یعنی همینجوری برم بیمارستان نوبت میدن همون روز ؟خیلی میترسم حساسم هستم 

چ خوبه  الان من برا نوبت گرفتن مشکل دارم چون راهم دوره یعنی همینجوری برم بیمارستان نوبت میدن هم ...

اینجا کسی نداری برات نوبت بگیره

فکرنکنم همون روز بهت نوبت بدن

دارم خیلیم میگن بیا خوشم نمیاد بهشون رو بزنم 

خب چه اشکالداره باهرکدومشون یکم راحت تری بگو برام زحمتشوبکش نوبتت ک شد۳-۲روزقبلش بیا

خب چه اشکالداره باهرکدومشون یکم راحت تری بگو برام زحمتشوبکش نوبتت ک شد۳-۲روزقبلش بیا

مگه همین کار رو انجام بدم یه دکتر خوب اونجا پیدا کنم بگم‌نوبتشو بگیرن 

مگه همین کار رو انجام بدم یه دکتر خوب اونجا پیدا کنم بگم‌نوبتشو بگیرن 

آره همین کارو بکن مطمئن باش دکترای خیلی خوبی داره

بیمارستان امام حسین هم چشم پزشکای خوبی داره