ya_hoseein مدیر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 عنوان تهران | مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 27 پست من میخوام بیام تهران بیمارستان فارابی عمل برداشت عینک انجام بدم فارابی کسی این عملو انجام داده؟چ دکتری خوبه؟هزینش چند بخوای فمتو انجام بدی؟خلاصه هر راهنمایی دارید بکنید ممنون 1402/07/29 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2320 اره منم همینو شنیدم چند نفر گفتن بیشتر دانشجوان ترس افتاد ب دلم دانشجو هم اگه باشن متخصص بالا سرشون هست اونام یروزی میش چشم پزشکولی درکل شنیدم کارشون خیلی خوبه بعضی دکتراشون درسال ۶ماه میرن خارج ۶ماه ایران وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2320 لازک رو من چند ماه پیش مطب چشم پزشک رفته بودم از مریض ها پرسیدم گفتن ۱۲ تومن هزینه شد ۲۵ رو واسه چه ... ازهمه چیش خبرندارم شاید مشکل دیگه ایم داشته ک اینقدشده وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍
گل_شهریار عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 2608 خیلیی ممنون دکتر خوب نمیشناسی اونجا ک نوبت بزنم بعد برم حقیقتش اسم نمیشناسم اما دکتراش خوبن زیاد اطرافم دیدم عمل کردن راضی بودن
ya_hoseein مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 دانشجو هم اگه باشن متخصص بالا سرشون هست اونام یروزی میش چشم پزشک ولی درکل شنیدم کارشون خیلی خوبه بع ... چ خوبه الان من برا نوبت گرفتن مشکل دارم چون راهم دوره یعنی همینجوری برم بیمارستان نوبت میدن همون روز ؟خیلی میترسم حساسم هستم
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2320 چ خوبه الان من برا نوبت گرفتن مشکل دارم چون راهم دوره یعنی همینجوری برم بیمارستان نوبت میدن هم ... اینجا کسی نداری برات نوبت بگیرهفکرنکنم همون روز بهت نوبت بدن وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍
عشقگل3 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 4162 بیا برو بیمارستان بینا تو رسالت .روبروی دنیای نور داداشم اونجا انحام دادهزینه و دکتر ولی نمیدانمولی راضی شکر
ya_hoseein مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 اینجا کسی نداری برات نوبت بگیره فکرنکنم همون روز بهت نوبت بدن دارم خیلیم میگن بیا خوشم نمیاد بهشون رو بزنم
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2320 دارم خیلیم میگن بیا خوشم نمیاد بهشون رو بزنم خب چه اشکالداره باهرکدومشون یکم راحت تری بگو برام زحمتشوبکش نوبتت ک شد۳-۲روزقبلش بیا وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍
ya_hoseein مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 2009 خب چه اشکالداره باهرکدومشون یکم راحت تری بگو برام زحمتشوبکش نوبتت ک شد۳-۲روزقبلش بیا مگه همین کار رو انجام بدم یه دکتر خوب اونجا پیدا کنم بگمنوبتشو بگیرن
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2320 مگه همین کار رو انجام بدم یه دکتر خوب اونجا پیدا کنم بگمنوبتشو بگیرن آره همین کارو بکن مطمئن باش دکترای خیلی خوبی دارهبیمارستان امام حسین هم چشم پزشکای خوبی داره وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍
shgh12 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 8045 نور هم شنیدم چ دکتری خوبه اونجا؟اونجا دولتیه یا ن؟ دکتر هاشمی
shgh12 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 8045 کیه هاشمی اسم کوچیکش؟ وزیر بهداشت سابق.همنجا بگی،میفهمندکتر خیلی خوبیه