2789
عنوان

خیانت😞

1136 بازدید | 50 پست

۱۰ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم

شوهرم از اولش لاشی و خاله زنک بود

خیلی زود با زن و دخترای جوون صمیمی میشه و بگو بخند میکنه...همیشه هم کاراش مشکوک بود

مثلا کارش جوریه که باید ۵ صبح بره و معمولا ۲ و ۳ بعدازظهر میاد خونه ، ولی اکثر روزا به بهانه ی کارای مالی و خیلی چیزای الکی دوباره عصرا هم میره بیرون و شب میاد خونه،، هیچوقتم ازش که میپرسم کجامیری درست نمیگه همش میگه کار دارم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب شما که از اولش ذات شوهرتو شناختی برای چی عمر خودتو تلف کردی؟

دو تا بچه بیگناهم اومده بینتون

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

همش که زیاد ریز میشدم رو کاراش میگفت اگه بخوام همه کارامو واسه تو بگم که مثلا میخوام وام بگیرم یا زمینی چیزی خرید و فروش کنم تو همش میری واسه بقیه میگی نخود تو دهنت نمیخیسه ...به همین بهونه ها نمی‌گفت کجامیره منم به دلم صابون میزدم که کاریه و مال جمع کنه الکی ذهن خودمو مشغول نکنم

خب شما که از اولش ذات شوهرتو شناختی برای چی عمر خودتو تلف کردی؟ دو تا بچه بیگناهم اومده بینتون

بخدا اولا خییلی عاشقانه بود و اصلا تااین حد نبود خیلی بهم محبت می‌کرد منم کلا فک میکردم اجتماعی و مهربونه و کلا با همه گرم میگیره😞

بخدا اولا خییلی عاشقانه بود و اصلا تااین حد نبود خیلی بهم محبت می‌کرد منم کلا فک میکردم اجتماعی و مه ...

بیخیال دیگه گذشته

هنوزم دیر نیس 

هیچوفت حس ی زن دروغ نمیگه معلومه ریگی به کفششه

اگه نمیخوای جدا شی ازش اگه خیانتی کرده بروش نیار چون پررو میشه بنابراین میگیری نکن موضوع رو 

اما اگه نمیتونی خیانتو تحمل کنی جدادشو

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

تااینکه امروز وقتی خواب بود رمز گوشیشو با اثر انگشتش باز کردم ، میخ استم یه خرید اینترنتی بکنم بعدش که خریدمو کردم رفتم تو دیوارش، تو چتاش.‌‌ دیدم یه آگهی که طرف دنبال همخونه می‌گشت ، شوهرم بهش پیام داده بود که من خونتو برا دو روز در هفته میخوام ، میخوام با دوس دخترم بیام و اینا..‌‌😔😔

استارتر ببخشید یه سوال خیلی ضروری دارم

بچه ها اگه با ایمیل اکانت اینستا بسازیم مخاطبای سیمکارتمون میفهمن؟؟

وقتی اکانت درست شد گفت مخاطبان اضافه شدند بعد پسج مخاطبای گوشیمو آورد

بهشون پیامک اینا میره که مثلا فلان شماره یا مخاطب وارد اینستا شد؟؟؟؟

Ro =m/v