2789
عنوان

خیانت😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 50 پست
دختر خوب اولا که اگر شرایط جدا شدن نداری هیچ وقت تجسس نکن. دوما حالا هم که رفتی سر گوشیش ، بهش نمیگ ...

چیکار کنم حالا... به داداشم گفتم آشنا پیدا کنه بره مخابرات از خطش پرینت بگیره.... ای کاش بتونه

حالا همش با خودم میگم ای کاش زود نرفته بودم به خودش بگم ، صبر میکردم و زیر نظر میگرفتمش ببینم واقعا ...

بابا دروغ میگن این مردا تو ماست مالی کردن ماهرن چند روز پیش تو گوشی شوهرم از این فیلمای پ ورن دیدم تو سطل زباله ی گالریش بودن جوری منکر میشد که انگار از رو هوا اومده قسم رو قسم که من روحم خبر نداره گوشیمو دادم دست یکی برام فیل تر شکن بریزه اون کل فایل رو ریخته اونا هم اومده .عمرا اگه باور کرده باشم 

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب اولا که اگر شرایط جدا شدن نداری هیچ وقت تجسس نکن. دوما حالا هم که رفتی سر گوشیش ، بهش نمیگ ...

بعدم اونموقه انقد عصبانی بودم و دستام میلرزید اصن مغزم کار نمی‌کرد...فقط از چتاش عکس گرفتم... تازه تو تلگرامم با یه دختر کره ای چت کرده بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ هی هم بهش گفته بود بیا ایران...‌ از اونم عکس گرفتم

بابا دروغ میگن این مردا تو ماست مالی کردن ماهرن چند روز پیش تو گوشی شوهرم از این فیلمای پ ورن دیدم ت ...

آره این بی شرفم خییییلی ماهر شده تو حاشا کردن...من اسکلم همیشه دلمو صابون میزدم که چیزی نیس

اره میشه دیوار نصب کن شماره شوهرتو بزن واسش کد میره قایمکی وارد کن تو گوشیت بعد پیامشو پاک کن 

الان که میدونه ریز شدم رو کاراش شاید دیگه تو دیوار کاری نکنه....امان از این دیوار.‌‌..رسما شده ج.نده خونه😔😔🤦‍♀️

سایز کفش و از این مدل پیاما

اره....حالم ازش بهم میخوره دیگه... قبلا که خودم تو دیوار آگهی میذاشتم برا وسیله هام که دیگه نمیخواستم بعد هی این مردا میومدن مزاحم میشدن همش بهشون فحش میدادمو میگفتم اینا دیگه چقد بیکار و عوضی و علافن.... الان میبینم شوهرم یکی از اون ماهراشونه😔

آره این بی شرفم خییییلی ماهر شده تو حاشا کردن...من اسکلم همیشه دلمو صابون میزدم که چیزی نیس

من آدمی هستم که اصلا به راحتی باور نمیکنم از این مردا موذی تر فقط خودشونن.اصلا هیچ اعتمادی بهشون نیست

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
آره منم فهمیدم..‌‌خدایا ....یعنی تا کجا پیش رفته.‌‌ .. یعنی واقعا رابطه داره با کسی😭😭❤️‍🩹

فقط لطفاََ مواظب باش این بحثها روی روحیه بچه هات تأثیر نذاره گناه دارن

من سالهاست مُرده اَم💔 

وای چه حس بدی هس واقعا بهت حق میدم چقدر آدم از زندگی با همچین‌مرد لجنی  حالش بد میشه یاد محبت ه ...

بهش گفتم حالم ازت بهم میخوره دیگه...گفتم دلم برا خودم میسوزه که انقد پاک بودم و هیچوقت حتی با یه پیام کوچیک هم بهت خیانت نکردم، این حق من نبود .. گفتم طلاقم ازت میگیرم حالا بشین و نگاه کن ، من با همچین آدم لاشی ای دیگه سر نمیکنم...با گریه اینا رو بهش گفتم

فقط لطفاََ مواظب باش این بحثها روی روحیه بچه هات تأثیر نذاره گناه دارن

اون بیچاره‌ها تو حال نشسته بودن و هیچی نمیگفتن😔

بمیرم براشون ، چون زیاد بحث میکنیم قبلا چند بار میومدن دخالت میکردن منم دعواشون کرده بودم که وقتی دارم با بابا حرف میزنم شما نیاین دخالت کنین...تازه چند روزم هس مریضن دوتاشون آنفولانزا گرفتن و بیحالن😔😭❤️‍🩹