2789
عنوان

خیانت😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تااینکه امروز وقتی خواب بود رمز گوشیشو با اثر انگشتش باز کردم ، میخ استم یه خرید اینترنتی بکنم بعدش ...

😪😪

خدا لعنتش کنه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

دنیارو سر م خراب شد..‌‌ از چتاش با گوشیم عکس گرفتم

بعد رفتم با عصبانیت از خواب بیدارش کردم و گفتم اینا چیه

بلخره دستت رو شد بلخره دلیل بیرون رفتنای هرروزتو فهمیدم....اونم همینجوری گیج بود....بعد شروع کرد خندیدن و گفت بابا بخدا اینا همش سر کاریه و واسه شوخیه و میذارمشون سر کار...بخدا الکیه ... یا مثلا بعضیاشون که آگهی کفش و اینا میذارن میرم سربه سرشون میذارم فقط میخندم و لاشی بازی در میارم..‌

دنیارو سر م خراب شد..‌‌ از چتاش با گوشیم عکس گرفتم بعد رفتم با عصبانیت از خواب بیدارش کردم و گفتم ا ...

نباید میگفتی بهش صبر میکردی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
دنیارو سر م خراب شد..‌‌ از چتاش با گوشیم عکس گرفتم بعد رفتم با عصبانیت از خواب بیدارش کردم و گفتم ا ...

دروغ میگه مثه سگ

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

حسم میگه خیانتی در کار نیست بازم زیر نظر داشته باشش 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
زیر نظر بگیرش مدرک جمع کن ببین چیکارا میکنه و تا کجا پیش رفته فعلا لو نده

حالا همش با خودم میگم ای کاش زود نرفته بودم به خودش بگم ، صبر میکردم و زیر نظر میگرفتمش ببینم واقعا خونه هه رو میگیره و با کسی میره یا واقعا فقط سرکار گذاشتنه 

وای چه حس بدی هس واقعا بهت حق میدم چقدر آدم از زندگی با همچین‌مرد لجنی  حالش بد میشه یاد محبت ها 

تف به ذات لعنتی هم‌چین‌مرد هاییه نامه یا پیام بنویس و بگو که میدونی که رابطه داری و بهش بگو من فرصت میدم تمومش کنی اونم بهم ثابت بشه 

یا آبروی رو میبرم و به خانواده ات و خانوادم میگم

دختر خوب اولا که اگر شرایط جدا شدن نداری هیچ وقت تجسس نکن.

دوما حالا هم که رفتی سر گوشیش ، بهش نمیگفتی صبر میکردی و سر قرار مچشو میگرفتی ، الان معلومه حاشا میکنه

حسم میگه خیانتی در کار نیست بازم زیر نظر داشته باشش 

قبلا هم یبار بهم گفته بود یه دختره آگهی کفش گذاشته بود قیمتش خیلی بالا بود رفتم بهش گفتم مگه کفش سیندرلاس که انقد قیمتش بالاس و خلاصه سر کار گذاشته بودش و ..‌‌..

میتونی دیوار با شماره شوهرت رو گوشی خودت نصب کنی پیاماش میاد 

واقعا میشه....از چتاش الان عکس تو گوشیم دارم، بذارم ببینین بنظرتون واقعیه یا سرکاریه؟