یه همکار دارم خیلی اهل پس اندازه...نصف حقوقش میره پای قسط وامهای خونگیش از نصف دیگه شم باز پس انداز میکنه. میگه هدفم اینه اونقدری جمع کنم که یه پول قلمبه بشه بعد بذارم بانک ماه به ماه بی درد سر سود بگیرم و خرج کنم و دیگه بی خیال پس انداز کردن بشم...! شما باهاش موافقید؟من بهش گفتم آخه بانکا سود درست حسابی نمیدن که! میگه پولت زیاد باشه سود درست حسابی هم میدن! خلاصه همش منو ترغیب میکنه که تو هم بیا و مثل من پس انداز کن تا باهم باشیم! نظرشما چیه؟
دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!
من یک سوم حقوق شوهرم هر ماه میره تو حسابم به عنوان پس انداز.البته یه خورده ام پول تو جیبیمه که دست به حسابم نزنم.به نظرم پس انداز حتی اگه کمم باشه خیلی خوبه
مشکل کسانی که نمیتونن پسانداز کنن (خود من هم جزوشون هستم) اینه که قرض و بدهی دیگران در اولویته. اگر ما این پسانداز رو به عنوان یه بدهی به خودمون در نظر بگیریم و قبل از هر چیزی بدهی خودمون رو پرداخت کنیم برای تسویه حساب کردن با دیگران بیشتر تلاش میکنیم و یا راهی برای درآمدزایی بیشتر پیدا میکنیم. ماها نمیتونیم پسانداز کنیم چون دیگران رو از خودمون مهمتر میدونیم.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
رزا جان چه دلیلی داره که شوهرت بدونه کل حقوقت چقدره ؟؟ همیشه شده یه مبلغ حتی خیلی کم برای حودت پس انداز کن اگر هم همسرت اجازه نمی ده پس انداز کنی اگر خرج خودت یا خونه ت ۱۰۰ تومن شده بهش بگو ۱۲۰ تومن شده اون ۲۰ تومنو پس انداز کن
هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷
رزاجون درسته زندگی مشترکه ولی از نظر من خیلی داری اشتباه میکنی.بشین درست و حسابی با همسرت حرف بزن بگو من بچه دارم و خودمم خرجایی دارم باید پس انداز داشته باشم.بگو واسه زندگیمونم خوبه