2821
2789
عنوان

پس انداز.....!

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 55 پست
دوربری هامومیبینم همه ی مردها فقط کشته مرده ی حقوق زن ها هستن. حتی خواهرشوهرام کارت حقوقشون دست شوهراشونه ولی من ندادم.چون دوس ندارم پولمو ذره ذره ازش بگیرم. میرم بازار هرچی دلم میخواد میخرم حقم ندارخپه اعتراض کنه چون ماله خودمه .پس اندارم میترسه بکنم که مثلا طلاق میگیرم.میرم
خدا منم ببین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها من یه چیزایی دیدم تو همین سایت که باورتون نمیشه چقدر پس انداز مهمه تو ایران چون کسی پشت زن نیست مرد راحت میتونه بندازتش بیرون من معتقدم ادم باید حداقل سه ماه بتونه خودش زندگی کنه اگه شوت شد بیرون در واقع ما خانوما امنیت نداریم
خاطره یعنی گذشته ها نگذشته...........
رزا جان وقتی کارت دست خودته ، پوله خودتم هست ، وقتی میری خرید میتونی بکمشو برداری پس انداز کنی ، جدا از بحث ابنکه شوهرت حقوقتو میدونه و شما هرچی خرج کنی نمیتونه حرفی بزنه حس میکنم یکم بی سیاست هستی عزیزم ،این پول برای خودته پس اگر در ماه حتی شده 300 تومن رو قاطی خرج هات اضافه تر به شوهرت بگی ، مشکلی نداره
همیشه از لباس خریدنو تفریح زدم پس انداز کردم میگفتم خب همین لباسم خوبه کافیه . کلی وام خونگی داشتم کل پولم میره پای اونا. حتی مدرسه میرفتم پول تو جیبیامو جمع میکردم و ربع سکه میخریدم اون موقع ارزون بود. ولی هیچ لذتی از زندگیم نبردم. انگار ذهن من اینجوری بار اومده که نباید فلان چیزو بخری باید پس اندازش کنی .
 کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐