2821
2789
عنوان

پس انداز.....!

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 55 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشکل کسانی که نمیتونن پس‌انداز کنن (خود من هم جزوشون هستم) اینه که قرض و بدهی دیگران در اولویته. اگر ما این پس‌انداز رو به عنوان یه بدهی به خودمون در نظر بگیریم و قبل از هر چیزی بدهی خودمون رو پرداخت کنیم برای تسویه حساب کردن با دیگران بیشتر تلاش میکنیم و یا راهی برای درآمدزایی بیشتر پیدا میکنیم. ماها نمیتونیم پس‌انداز کنیم چون دیگران رو از خودمون مهمتر میدونیم.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
رزا جان چه دلیلی داره که شوهرت بدونه کل حقوقت چقدره ؟؟ همیشه شده یه مبلغ حتی خیلی کم برای حودت پس انداز کن اگر هم همسرت اجازه نمی ده پس انداز کنی اگر خرج خودت یا خونه ت ۱۰۰ تومن شده بهش بگو ۱۲۰ تومن شده اون ۲۰ تومنو پس انداز کن
هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷
رزاجون درسته زندگی مشترکه ولی از نظر من خیلی داری اشتباه میکنی.بشین درست و حسابی با همسرت حرف بزن بگو من بچه دارم و خودمم خرجایی دارم باید پس انداز داشته باشم.بگو واسه زندگیمونم خوبه
رزا جان مگه همکاری با شوهرت که آمار همه چی حقوقتو داره؟حتی کسر از حقوق اداری تو میدونه؟آخه یه جاهایی نیازه آدم برا خودش پس انداز کنه دور از چشم شوهرش.
دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز