2777
2789

لعنت به فقر لعنت به جنگ لعنت به سیاست لعنت به این دنیای پر از بی عدالتی ..هر کسی رو میبینی داره با غمی میجنگه هیچکس حالش خوب نیست دیگه کسانی هم ک حال خوشی دارن یه صفحه باز کردن و داعم خوشبختی رو میکوبن توی چش و چال بقیه ،،چجور دلتون میاد وقتی اینهمه بچه گرسنه هستن بی خانمان هستن بی پناه هستن آخه😭😭😭من صبح ب صبح یه تغذیه میخام تو کیف بچم بزارم ببره مدرسه نگرانم بقل دستیش نداشته باشه غصم میشه😭😭😭😭😭

اندکی شعر..🙂🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ش یه چرخه س

آدمی که غم داره غمش رو به شکل عقده رو یه آدم سالم خالی میکنه و آدم سالم غمگین میشه و مثل همون آدم غمگین عقده هاشو سر یه آدم سالم دیگه خالی میکنه و همینطور این چرخه میره جلو. فقط خودتون میتونین خودتون رو نجات بدین. 

کاملا درست میگی ولی برای موردایی که گفتی کاری از دستمون برنمیاد جز کمک به بقیه اونم نه حد همین که میگی بغل دستیش نداشته باشه یه لقمه‌هم برای اون بذاریم واقعا انقد بی عدالتیه تو دنیا ادم نمیدونه چیکار کنه 🥲

الان اسراییلی های فارسی زبان حمله میکنن😑

عزیزم تو رو خدا ول کن این سیاست کثیف رو الان از دو طرف دارن کشته میدن مردم بیگناه کودکان معصوم فقط بخاطر جنگ قدرت دولتها ..بخدا حق نیست حق هیچ کودکی نیست این اوضاع ،،خیلی دردناکه خیلی😭😭😭😭

اندکی شعر..🙂🌻

حقیقتا بااحترام به همه درمورد جنگ و اینا حق داری اما درمورد بچه اونی ک قبلاً آورده یهو گرفتار این دوره بی پولی شده من سعی میکنم کمک کنم مثلا برای روزایی ک مدرسه میگن تغذیه سالم بیارید اینا بیشتر میزارم برای خواهرم ب دوست بده ولی برای اونی ک می‌دونه ب این بچه نمی‌رسه اما هنوزم حاملس و فکر بچه و نیازش نیست من دلسوزی نمیکنم 

عکس های کیهان رو ببین با اون همهههه کهکشان و ستاره واقعا یه زمین آبی ارزشی نداره که انقدر سرش جنگ م ...

خاک تو سرشون اخرشم یه متر جا میشه سهمشون انگلای اسکل این جنگ و سیاست و تحریم و فلان و زجر دادن یه عده ادم به دست یه نفر خیلی نفرت انگیزه واقعا

خاک تو سرشون اخرشم یه متر جا میشه سهمشون انگلای اسکل این جنگ و سیاست و تحریم و فلان و زجر دادن یه عد ...

دیگه حالم داره بهم میخوره از این دنیا

به خودم قول دادم هیچ بچه ای رو وارد این دنیا نکنم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕