لعنت به فقر لعنت به جنگ لعنت به سیاست لعنت به این دنیای پر از بی عدالتی ..هر کسی رو میبینی داره با غمی میجنگه هیچکس حالش خوب نیست دیگه کسانی هم ک حال خوشی دارن یه صفحه باز کردن و داعم خوشبختی رو میکوبن توی چش و چال بقیه ،،چجور دلتون میاد وقتی اینهمه بچه گرسنه هستن بی خانمان هستن بی پناه هستن آخه😭😭😭من صبح ب صبح یه تغذیه میخام تو کیف بچم بزارم ببره مدرسه نگرانم بقل دستیش نداشته باشه غصم میشه😭😭😭😭😭
آدمی که غم داره غمش رو به شکل عقده رو یه آدم سالم خالی میکنه و آدم سالم غمگین میشه و مثل همون آدم غمگین عقده هاشو سر یه آدم سالم دیگه خالی میکنه و همینطور این چرخه میره جلو. فقط خودتون میتونین خودتون رو نجات بدین.
کاملا درست میگی ولی برای موردایی که گفتی کاری از دستمون برنمیاد جز کمک به بقیه اونم نه حد همین که میگی بغل دستیش نداشته باشه یه لقمههم برای اون بذاریم واقعا انقد بی عدالتیه تو دنیا ادم نمیدونه چیکار کنه 🥲
عزیزم تو رو خدا ول کن این سیاست کثیف رو الان از دو طرف دارن کشته میدن مردم بیگناه کودکان معصوم فقط بخاطر جنگ قدرت دولتها ..بخدا حق نیست حق هیچ کودکی نیست این اوضاع ،،خیلی دردناکه خیلی😭😭😭😭
حقیقتا بااحترام به همه درمورد جنگ و اینا حق داری اما درمورد بچه اونی ک قبلاً آورده یهو گرفتار این دوره بی پولی شده من سعی میکنم کمک کنم مثلا برای روزایی ک مدرسه میگن تغذیه سالم بیارید اینا بیشتر میزارم برای خواهرم ب دوست بده ولی برای اونی ک میدونه ب این بچه نمیرسه اما هنوزم حاملس و فکر بچه و نیازش نیست من دلسوزی نمیکنم