بچه ها من یکسال بود که دوست داشتم بوکال فت کنم اندامم لاغره اما صورت درشتی دارم ، بعد یکسال تحقیق تو اینستا یه متخصص زیبایی دیدم و رفتم پیشش ، سمت راست رو بدون مشکل چربی رو خارج کرد ، اما سمت چپ رو حدودا دو ساعت دستکاری کرد نتونست چربی رو کانل خارج کنه ذره ذره خارج کرد ، وقتی کارش تموم شد گفت سمت چپت بیشتر ورم میکنه نگران نباش
برای آنهایی که تو را نفرین میکنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
خلاصه از مطب بیرون شدم و یکساعت بعد هی درد سمت چپ بیشتر و بیشتر میشد و متورم تر جوری که مسکن دیگه جواب نداد و شیاف میزاشتم ، صورتم داغ شد و متورم عکس صورتمو واسه دکتر فرستادم گفت طبیعیه ، شب خوابیدم و صبح بیدار شدم و با وحشت تو آیینه نگاه میکردم صورتم بشدت ورم کرده بود