2777
2789
عنوان

بوکال فت و بلایی که سرم اومد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 80345 بازدید | 93 پست

خلاصه صبح ۵ صبح با عجله راه افتادیم رفتیم

من آنقدر وحشت داشتم چون نصف صورتم ۳ برابر شده بود 

فقط با نی میتونستم آبمیوه و شیر بخورم

ضعف شدید داشتم چون آنتی بیوتیک های قوی مصرف میکردم

رفتم پیش دکتر و خلاصه تا منو دید وحشت کرد دست و پاشو گم کرد گفت هماتوم شده صورتت و باید عفونت رو تخلیه کنم  

من بقدری ترسیده بودم و خداروشکر بهش اعتماد نکردم و گفتم میرم پیش جراح فک و صورت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بلاگر هم تو اینستا دقیقا بخاطر بوکال فت داغون شده بود . تو اکسپلورم اومد اسمش و یادم نیست . اما هر روز از خودش فیلم گرفته بود . و یه طرف صورتش فاجعه شده بود . اما خداروشکر  ختم به خیر شده بود . 

امیدوارم شما هم خوب شده باشید

اینو که یه بلاگره به اسم نگین نوشته بود!!! دقیقا عین همین متنا برداشتی کپی کردی گذاشتی اینجا

فلا چیزی نگو ببینیم تهش چی میشه😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اینو که یه بلاگره به اسم نگین نوشته بود!!! دقیقا عین همین متنا برداشتی کپی کردی گذاشتی اینجا

دیگه ۱دقیقههه هم اینجا نمیمونم من| 😥😭😭😂😂😂😂😂

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
دیگه ۱دقیقههه هم اینجا نمیمونم من| 😥😭😭😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

لایک

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️