2777
2789

یعنی رییسش هر موقع دلش خواست،میتونه عذرشو بخواد و اخراجش کنه؟!

کسانیکه شرکتی هستن، بیمه هم میشن؟؟

و خدايى كه در اين نزديکيست...!   

بله بیمه میشن

ارگان های دولتس برای یه سری کاراشون از شرکت ها کمک میگیرن تا نیرو‌ رو براشون تامین کنن

اون شرکتا هم نیرو معرفی میکنن و برای اون ارکان ولی زیر نظر شرکت کار میکنن و حقوق ومزایا و بیمه و.. همه چیز دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بیمه میشن ارگان های دولتس برای یه سری کاراشون از شرکت ها کمک میگیرن تا نیرو‌ رو براشون تامین کن ...

کجا میشه این کار های پیمانی یا شرکتی پیدا کرد

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

پارتي بايد داشت همه شون با اشنا و معرفي فاميل اشنا ميان  تو اداره ما ك اينجوري هست

ببخشید شما چ اداره ای هستین

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
پارتي بايد داشت همه شون با اشنا و معرفي فاميل اشنا ميان  تو اداره ما ك اينجوري هست

کدوم ارگان 

ای کاش منم پارتی داشتم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بله بیمه میشن ارگان های دولتس برای یه سری کاراشون از شرکت ها کمک میگیرن تا نیرو‌ رو براشون تامین کن ...

البته ك اين شركتها فرماليته هست 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ارگان های دولتی یه سری کارمند به کار میگیرن ولی خوده دولت پولشونو نمیده با یه سری افراد قرار داد میبنده و اون افراد میان تحت عنوان یه شرکت افرادی رو به کار میگیرن و به ارگان های دولتی میدن

حقوق ها متفاوته پ با کسی که استخدام رسمیه مزایاش متفاوته

شرکتی در کل بدرد نمیخوره زیاد

و دولت بخاطر اینکه مجبور نشه مزایا و پول زیادی ب کارمندا بده هیچکی رو استخدام نمیکنه مگه اونایی ک سهمیه دارن

کدوم ارگان  ای کاش منم پارتی داشتم

اره همش پارتیه من دو سال شرکتی آموزش و پرورش بودم عموم معرفی م کرد الان اومدم تهران اگه یکی رو پیدا کنم ببرم سر کار رسمی میشم بعد ی سال چون بابام ایثارگری ولی متاسفانه هیشکی نیست قبولم کنه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اداره پست همه ی پستچی ها شون،نیروی شرکتی هستن

بیشتر یا مرد هستن 

عزيزم نميگم كجا ولي فرق نداره هر جا باشه همينه

خاستم ببینم کدوم ارگانها و ادرات نیروی شرکتی دارن

اره همش پارتیه من دو سال شرکتی آموزش و پرورش بودم عموم معرفی م کرد الان اومدم تهران اگه یکی رو پیدا ...

خوب چرا تو همون آموزش پرورش نمودید؟

این طرح ایثارگران  گفتن برداشته شده  درسته ؟

آره بیمه میشن 

شوهرم نیرو شرکت‌یه .اما امنیت شغلی ندارن.هر لحظه ممکنه اخراج بشن.دو سه ساله مجلس دنبال تصویب اینه که شرکتی ها رسمی بشن و دیگه هیچ نیرویی به صورت شرکتی نگیرن .اما هر ماه مجلس میگه ماه بعد تصویب میشه و هنوز نشده

خاستم ببینم کدوم ارگانها و ادرات نیروی شرکتی دارن

همه شون

حتي اموزش و پرورش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.