2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت

207 بازدید | 12 پست

یه نظرتون برای تعیین جنسیت چی کار کنم؟خونمون خیلی کوچیکه برای دعوت مهمون؟

به نظرتون یه اتلیه بریم و عکس بندازیم؟یا جشن بگیریم؟

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

اگه بچه اول جشن اگه دوم آتلیه

بچه اوله ولی چجوری جشن بگیرم؟کجا بگیرم؟تو خونم که نمیشه خیلی کوچیکه

کیارو دعوت کنم؟

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من خودم بچه اولم دستم خالی بود ن آتلیه رفتم ن جشن گرفتم برا دومی هم چون برا اولی نرفتم نرفتم😂

کار خوبی کردی که فرق نزاشتی بینشون..خداحفظشون کنه

من اولی رفتم آتلیه دومی هم فقط آتلیه 

خواهرم گفت جشن تعیین جنسیت  بگیر گفتم نه برای اولی نگرفتم دومی هم نمیگیرم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
من اولی رفتم آتلیه دومی هم فقط آتلیه  خواهرم گفت جشن تعیین جنسیت  بگیر گفتم نه برای اولی ...

حالا به نظرت جشن خوبه یا اتلیه؟

حالا به نظرت جشن خوبه یا اتلیه؟

آتلیه که حتما برو یکی دوتا عکسو بگیر

جشنم ببین خونواده ها چه جوری ان خیلی ها نمیپسندن،یا ببین خودت اذیت نمیشی بخوای مهمونی بدی،خیلی هنوز باب نیست جشن تعیین جنسیت

ولی من درکل عاشق جشن و مهمونیم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

سلام با فروش لباس مخصوص دوران بارداری و شیردهی در خدمت شما عزیزان هستیم 

ما به فکر زیبایی شما در بهترین روزای زندگیتونیم

آدرس پیج اینستاگرام و شبکه های مجازی 

Mariya_shop01

شماره تماس 09034499593 

اراک _فروش اینترنتی _ارسال به سرتاسر کشور