2777
2789
عنوان

اطلاعات در مورد استخدام ارتش

2092 بازدید | 6 پست

سلام لطفاً اگه اطلاعاتی در مورد استخدام در ارتش، مزایا ، معایب ، حقوق ، تفاوت در جه داری و افسری ، راحتی یا سخت بودن استخدام اطلاعاتی دارین به منم بگید ممنون از شما

برای یک پسر میخواستم

یک عدد همسر ارتشی هستم 

راجع به چی میخوای بدونی دقیق 

حقوق افتضاح ولی کارش نسبت به بقیه رسته ها راحتتره 

قطعا افسری بهتره تا درجه داری 

درجه داری با درجه سروان بازنشست میشی ولی افسری فک کنم سرهنگی 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
یک عدد همسر ارتشی هستم  راجع به چی میخوای بدونی دقیق  حقوق افتضاح ولی کارش نسبت به بقیه ...

راجب نیروی زمینی

استخدامش راحته؟

چه خوبی و بدی داره؟

مکان خدمت کجا خواهد بود؟

حقوق تقریبا چنده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجب نیروی زمینی استخدامش راحته؟ چه خوبی و بدی داره؟ مکان خدمت کجا خواهد بود؟ حقوق تقریبا چنده؟

نه اصلا راحت نیست خیلی گیر میدن به نمره چشم و دست و پا و عقیدتیشم باید از سیر تا پیاز همه چی رو بدونی تازه این برا درجه داریه افسری خیلی  سختگیرترن 

مکان خدمتم بستگی به نمره خودت داره هر چی امتیازت کمتر باشه جاها بدتری میفتی 

حقوقشم دقیق نمیدونم موقع استخدام چقده ولی خب کمه 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   

بابام نیروزمینی بوده 

حقوق خییییلی کم 

مزایا کم 

ولی سختی زیاد داره 

من پیشنهاد می کنم برن سپاه یا ناجا حداقل به کارکنان و نیروهاشون ارزش قائلن ک امکانات زیادی در اختیارشون میذارن

توی ارتش هییییچ ارزشی برای نیروها قائل نیستن هیچی

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
یک عدد همسر ارتشی هستم راجع به چی میخوای بدونی دقیق حقوق افتضاح ولی کارش نسبت به بقیه رسته ها راحتتر ...

ببخشید شما میدونید کسی که نیروی زمینی قبول میشه امکانش هست بعد اموزشی تهران بیوفته یا نه؟

سلام من میخوام واسه دانشگاه افسری نیروی زمینی ارتش ثبت نام کنم اما این سوالا برام پیش اومده لطفا هرکی میدونه جواب بده 

حداقل حقوق چقدره؟ 

دوران دانشگاه افسری چطور میگذره؟ 

اگه لیسانس مدیریت مالی داشته باشم میتونم وارد ارتش بشم؟