دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
تا چند وقت اینجوری هستم؟ استامینوفن ساده بخورم ؟ میتونمبرم مسافرت؟ با ماشین...
نه نرو دیگه تا تشکیل قلب،صبر کن
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
تا چند وقت اینجوری هستم؟ استامینوفن ساده بخورم ؟ میتونمبرم مسافرت؟ با ماشین...
اسی
من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۱سیکلمه و سیکلام ۲۹روزه هست و سه روز قبل بی بی چک زدم هیچ هاله ای نداشت دیروز صبح بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد الان من باردارم یعنی؟هنوزم درد پریودی لعنتی رو دارم کمرمم میشکنه 🥺🥺 معده درد دارم شدیداً و اینم عکس بی بی چکم که همون لحظه اول هاله میفته
نمیتونم ... ویلا گرفتن ... ب دکتر گفتم، دکتر عمومی ..گفت میتونی بری
به نظرم نری بهتره الان ویلا هم گرفتن خواه ناخواه باید زیاد سر پا باشی ولی باز خودت تصمیم بگیر