2777
2789
عزیزم اون شانسه. دوست منم توی سفر سقط کرد. تازه با قطار بود. همش مراقب بود. میگفت ۱۰ دقیقه هم راه نر ...

خب عزیزم دوستتم از شانسش بوده چون من ۶ تا خاله دارم هیچوقت اتفاقی نیوفتاده همیشم میگردن قدیما مامان بزرگم میگفت ما از صبح تا شب کار میکردیم آب میاوردیم سنگین ولی تا ۶ ماهگیم متوجه نبودیم حامله ایم 😅

خب دکتر ب این زودی نوبت نمیده   گفت سه شنبه ساعت ۱۰  ما سه شنبه صبح زود باید حرکت کنیم& ...

آره عزیزم‌ خیالت راحت. نمیتونی نری مسافرت؟ اگه دکترت خوب باشه اصلا بهت اجازه سفر نمیده. بعد اگه بری کوفتت میشه. من پارسال سقط کردم. اشتباهم این بود سفر رفتم. تازه همش تو ماشین دراز کشیدم و خواب بودم😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب عزیزم دوستتم از شانسش بوده چون من ۶ تا خاله دارم هیچوقت اتفاقی نیوفتاده همیشم میگردن قدیما مامان ...

خیلی زشته به کسی که سقط کردی میخندی. واقعا بی فرهنگی. امیدوارم خدا امتحانت نکنه. من که دلم شکست و با همین شکم حامله هیچ وقت نمیگذرم ازت

بی فرهنگ اون زمان الودگی هوا نبود پارازیت نبود بیماری های ویروسی نبود. گوشت و مرغ سالم بود

یکم مطالعه کن. دکتر دروغ میگه تو راست چون خاله هات چیزی نشدن شدی الگو

خیلی زشته به کسی که سقط کردی میخندی. واقعا بی فرهنگی. امیدوارم خدا امتحانت نکنه. من که دلم شکست و با ...

من به کی خندیدم وا اصلا ادب نداریو زود جوشی من به مامان بزرگ خودم خندیدم چرت نگو

فدات گلم  بتا فردا برم خوبه؟؟ الان ۶ روز از پری گذشته  فولیک اسید و ویتامین دی هر روز می ...

آره برو

بسلامتی❤️

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️