2777
کار سنگین اصلا نکن. ۳ ماهه اول خیلی مهمه. خودتو خسته نکن. دولا راست زیاد نشو. اسید فولیک رو بخور. شن ...

سونو باید بمونم تا ۸ هفته؟ 

الان ۵ هفته هستم 

میخوام‌برم مسافرت، بعد برم پیش دکتر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی   من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۱سی ...

اون لک برای لانه گزینی بوده تا موعدت صبر کن نخوره تو ذوقت

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حس ششمی بهم گفت باردار نیستی به نظرتون می‌تونه راست گفته باشه؟

نه به چند بار گفتن بارداری با اینکه بقیه چیزا رو درست میگفتن ولی نبودم یکی اش گفت دوقلو

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نمیتونم ... ویلا گرفتن ... ب دکتر گفتم، دکتر عمومی ..‌گفت میتونی بری 

عزیزم این‌ چه حرفیه که میتونم برم مسافرت!صددرصد میتونی الان که چیزی نیستکه خیلی زوده راحت برو کیفتو بکن مامان من یادمه داداشمو میخواست بندازه اوایل انقدر بالا پایین میپرید  ولی بازم نشد

عزیزم این‌ چه حرفیه که میتونم برم مسافرت!صددرصد میتونی الان که چیزی نیستکه خیلی زوده راحت برو کیفتو ...

عزیزم اون شانسه. دوست منم توی سفر سقط کرد. تازه با قطار بود. همش مراقب بود. میگفت ۱۰ دقیقه هم راه نرفتم. اما دکترش گفت نباید میرفتی 

عزیزم این‌ چه حرفیه که میتونم برم مسافرت!صددرصد میتونی الان که چیزی نیستکه خیلی زوده راحت برو کیفتو ...

اینجا میگگن نهههه نرو ، استراحت کن

دکتر گفت میتونم برم 

خدا اگر بخواد نگهش داره، خودش نگه میداره .... 

ولی زیاد خودمو اذیت نمیکنم 

نمیتونم ... ویلا گرفتن ... ب دکتر گفتم، دکتر عمومی ..‌گفت میتونی بری 

عزیزم این‌ چه حرفیه که میتونم برم مسافرت!صددرصد میتونی الان که چیزی نیستکه خیلی زوده راحت برو کیفتو بکن مامان من یادمه داداشمو میخواست بندازه اوایل انقدر بالا پایین میپرید  ولی بازم نشد

دکتر عمومی 🤯 شما باید دکتر متخصص بری. ببینی حاملگیت خارج رحمی نباشه خدایی نکرده.

خب دکتر ب این زودی نوبت نمیده   گفت سه شنبه ساعت ۱۰ 

ما سه شنبه صبح زود باید حرکت کنیم 

حالا میگم ببینم می‌تونن بعد ظهر بریم.. 

برم دکتر همون موقع سونو انجام میده، بهم‌میگه وضعیتم چطوره?