2777
2789
میخواستم ببینم شما کراتین یا پروتئین استفاده کردید؟! برای افزایش حجم یا وزن

نه من مکمل نمیخورم 

ولی پروتیین گوشت تخم مرغ و حبوبات مصرف می کنم 

عضلاتم خوبه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کراتین استفاده کردی عزیزم؟؟ 

نه عزیزم 

هیچ 

و تو هم مصرف نکن.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من از اول بدونه کراتین پروتین کار کردم ۶ سالع میرم 

افزایش وزن یا حجمم داشتی؟! 

من وزن ام چندسـاله ک ثابتِ(۱٠/۱۵ کیلو کمبود وزن دارم).هر کاری ک شما فکر بکنـی ام انجام دادم واسه ی افزایـش وزن ولـی اصلا تاثیر نداشت.

الان رو آوردم ب ورزش و بدنسـازی. 

چـی کار بکنم وزن بگیرمـ؟!شنیدم باید کراتین یا پروتئین بخورم. 

برای افزایش حجم و سایز عزیزم چ کار کردی؟! 

مصرف پروتئین 

سفید تخم مرغ 

نخود 

تخم چیا 

سینه مرغ 

ماهی میگو 

سبزیجات  و مغزیجات 

موز کشمش 

جو دوسر  ماست شیر  

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

افزایش وزن یا حجمم داشتی؟!  من وزن ام چندسـاله ک ثابتِ(۱٠/۱۵ کیلو کمبود وزن دارم).هر کاری ک شم ...

افرین ورزش بهترین راهه 

هم عضلاتت فرم میگیره هم حجم 

خوردن مغزهای اجیلی فراموش نشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
شنیدم واسه ی افزایش وزن یا باید کراتین مصرف بکنم یا پروتئین.من ۱٠/۱۵ کیلو کمبود وزن دارم. 

نیاز نیست به این چیزا 

شما ورزش مناسب طبق برنامه ای که بهت میدن رو برو جلو و تغذیه 

تغذیه از ورزش هم مهم تر هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...