2777
2789
قبل ورزش یا بعد از ورزش چی میخورید؟!  حیـن ورزش چی؟؟

صبح یه قهو بخور 

حین ورزش اگه بدنت میکشه معجون ببر  

آب با تخم چیا قاطی کن بخور 

بعد ورزش بخصوص روز های که تمرین پا داری سفید تخم مرغ سینه مرغ و سیب زمینی پخته بخور 

تو تغذیه روزانه پروتئین بیشتر بخور 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من ۱٠/۱۵ کیلو کمبود وزن دارم آخه. 

ببین ورزش یک کمی دیر جواب میده 

ولی  در عوض درست و صحیح وزن می گیری 

فایده اش چیه چاق بشی فقط چربی داشته باشی 

باید عضلات ساخته بشه  

ورزش رو ول نکن 

عادت می کنی اینقدر خوبه 

من روزی دو ساعت ورزش میکنم 

اگه یک روز ورزش نکنم حالم بد میشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از اول بدونه کراتین پروتین کار کردم ۶ سالع میرم 

بدنت کامل فرم گرفته ؟؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

امیدوارم ک نتیجه بده واقعا اضافه کردن دو سه کیلو وزن برام شده آرزو. 

تیروییدت را هم کنترل کن 

شاید پر کاری تیرویید داری

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

نگران نباشین منهم وزنم کم بود ۴۸ کیلو بودم هر کاری می‌کرد چاق نمیشدم ولی ورزش خیلی برام خوب بود البته به شرطی که اصولی و با مربی خوب کار کنین تاثیری که برای من داشت این بود که اشتهامو خیلی افزایش داد قبلا بشدت کم غذا بودم و بعد اینکه حجم عضلاتمو بیشتر کرد.ولی به تغذیه تون خیلی اهمیت بدین علاوه بر وعده های غذایی درست قبل از ورزش سه تا سفیده تخم مرغ بخورین و  بعد از ورزش پروتئین وی اوریجینال( از ایران نخرید) اگه خودتون یا آشنایی مسافرت مدیره بگین براتون بیارن و بخورین

بعلاوه غذاهای پروتئینی مثل سینه مرغ و بوقلیون،کره بادام زمینی، ارده زیاد مصرف کنین و در کنارش خرما و موز و ماکارونی و سبزیجات و فیبر را هم در وعده غذایی داشته باشین من بعد از ۳-۴ سال وزنم ۸-۷ کیلو اضافه شد و به ۵۵ رسیدم. ۷۰-۶۰ درصد تغذیه مهمه و ۴۰-۳۰ درصد ورزش