2777
2789
عنوان

شیر زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 80 پست
دلیلی نمیبنم جوابت و بدم لطفا ریپ نزن توهین های تو کامنت ها هم قابل خودتن 

جوابی ندارید که بدید 

نیازی هم به جوابتون نیست 

حد خودتونم بدونید، قبل از باز کردن دهنتون فکر کنید

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابی ندارید که بدید  نیازی هم به جوابتون نیست  حد خودتونم بدونید، قبل از باز کردن دهنتو ...

ساکت شو لطفا ریپ نزن 

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

به زنش اعتماد داشت

بحث اعتماد نیست بعضیا از استقلال و جنم دادن به زنشون ترس دارن شوهر خاله شما بسیار عاقل بوده و میدونسته تنها دلسوز و پشتیبانی که داره زنشه و توی یه تیمن برای همین اینکارو کرده وگرنه بیشتر مردا فکر میکنن اختیار رو بدن دست زنشون باختن یا کسر شأنه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

@نی_نی_یار_3     این کاربر توهین میکنن و بعد میگن ریپ نزن  جمعش کنید لطفاً

اونیکه باید جمع بشه تویی انگار طلبی از مردم داری

من باید نی نی یارتگ کنم نه تو

اونیکه باید جمع بشه تویی انگار طلبی از مردم داری من باید نی نی یارتگ کنم نه تو

ساده اس، اگه جنبه تبادل نظر ندارید پست نزارید 

تگ کن خب  

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

جوابی ندارید که بدید  نیازی هم به جوابتون نیست  حد خودتونم بدونید، قبل از باز کردن دهنتو ...

@نی_نی_یار_پنج  

لطفا رسیدگی کنید 

ایشون انگار طلبی ازم دارند

کامنت های همه رو بخون

بحث اعتماد نیست بعضیا از استقلال و جنم دادن به زنشون ترس دارن شوهر خاله شما بسیار عاقل بوده و میدونس ...

من بقیه جاهارو نمی دونم ولی ما لرها اموالمون رو به نام زنمون می زنیم چون بهشون اعتماد داریم،مادر توفرهنگ ما خیلی عزیزه

احترام احترام میاره....
ساده اس، اگه جنبه تبادل نظر ندارید پست نزارید  تگ کن خب    

ای حالا تغییر رویه دادی 

من چیزی نگفتم که بهتون بر خورده

دنبال دعوا هستید

کار به شیر زن بودنش ندارم ولی الان ی زن تنها بزور بتونه غذای بچشو تامین کنه اون موقع همه چیز راحت بود به نظرم زنی که تو این دوران داره جون میکنه برای بچش اون شیر زنه

2790
2778
2791
2779
2792