2777
2789
عنوان

شیر زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 80 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از صدتا مرد، مرد تره! یعنی مرد بودن برتریه؟  اگه به یه مرد بگن از صدتا زن، زن تری چه واکنشی ن ...

دلیلی نمیبنم جوابت و بدم لطفا ریپ نزن

توهین های تو کامنت ها هم قابل خودتن 

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

بیشتر واسه قوای جسمانی تبه کار میره من تعبیرم اینه شمارو نمیدونم  

جنم داشتن چه ارتباطی به قدرت جسمی داره؟ 

دارید فقط خودتون رو توجیه میکنید

زیبایید اما خالی هستید؛ نمی‌شود برایتان مرد.
چرا بدت میاد زن داریم از صدتا مرد مرد تره

بدش میاد چون جنسیت رو کردن صفت برتر یعنی هر کسی با عرضه بود مرده ؟این بده بهتره بگن یه خانم قوی یا همون شیرزن خودش خوبه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

امیدوارم همسرش قدردانش باشه

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
درو به شرفش. ما یه همسایه داریم شوهرش رفته خارج از کشور کار میکنه، خانمش اینجا، خونه اش رو رستوران ...

هیچ وقت پیشرفت نمیکنه اون مثل نامادریه منه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خیلی مهربونه ومهمون نوازه

مشخصه از اون زنای باجربزه ست پر از اعتماد بنفس ک ادم حز میکنه از معاشرت باهاش،

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

یه عده عاشق دعوان همش دنبال حرف در اوردن هستن

من جوابی بهتون نمیدم خودتون اذیت نکنید

من حوصله ی بحث با آدمایی مثل شما و ندارم

روزتون خوش

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

مثل پروانه دورش می چرخه

خوبه پس،نتیجش ب زندکی خودش برمیگرده

2790
2778
2791
2779
2792