2777
2789
عنوان

شیر زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 80 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا بدت میاد زن داریم از صدتا مرد مرد تره

زن بودن مگه چشه نمیگیم از صد تا زن زنتره؟از قدیم بوده این حرف ولی غلطه ،ما نسل جدیدا استفادش نکنیم

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
زن بودن مگه چشه نمیگیم از صد تا زن زنتره؟از قدیم بوده این حرف ولی غلطه ،ما نسل جدیدا استفادش نکنیم

بیشتر واسه قوای جسمانی تبه کار میره

من تعبیرم اینه شمارو نمیدونم 

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

آفرین به خالت و شوهرش حالا اگه شوهرای ما بود پولو میفرستاد برای برادرش نه زنش 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چ اسمش قشنگه خدا😍نارنج

کاش همون خاله نارنج میگفتن،امان از ی سری فرهنگها ک هنوزم هست

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
چرا بدت میاد زن داریم از صدتا مرد مرد تره

از صدتا مرد، مرد تره!

یعنی مرد بودن برتریه؟ 

اگه به یه مرد بگن از صدتا زن، زن تری چه واکنشی نشون میده؟ 

با این حرفای پوسیده و جنسیت زده خودتون رو تحقیر نکنید

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

2790
2778
2791
2779
2792