2777
2789
عنوان

شیر زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 80 پست
ای حالا تغییر رویه دادی  من چیزی نگفتم که بهتون بر خورده دنبال دعوا هستید

خیر نیستم

فقط نظرم رو گفتم 

شما چون تاب نظر مخالف نداری شروع کردی توهین کردن ( که البته همیشه توهین ها میره تو یقه توهین کننده! ) 

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیر نیستم فقط نظرم رو گفتم  شما چون تاب نظر مخالف نداری شروع کردی توهین کردن ( که البته همیشه ...

من کامنت ها معلوم 

هیچ توهینی هم توش نبوده 

درست هم حرف بزن

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

چ‌ خاله خانوم خوبی

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
کار به شیر زن بودنش ندارم ولی الان ی زن تنها بزور بتونه غذای بچشو تامین کنه اون موقع همه چیز راحت بو ...

می دونی یه گله گوسفندرو مدیریت کنی یعنی چی پشم هاش روکوتاه کنی،بدوشیش،سیرشون کنی،فضولاتشو جمع کنی

قالی هم ببافی،چندتا بچه ی کوچیک هم باید سرپرستی کنی اونم بدون پدر....

احترام احترام میاره....
توامضات دیدم نوشتی لر،ماهم لریم

گودرتت💪

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
مشخصه!  من درست حرف میزنم، شما اینو به خودت بگو

کجاش توهین حرفای خودت و محترمانه بهت پس دادم

بهم گفتی مغز پوسیده 

خودت و طرفدارانت بهتره چشماتون باز کنید

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

می دونی یه گله گوسفندرو مدیریت کنی یعنی چی پشم هاش روکوتاه کنی،بدوشیش،سیرشون کنی،فضولاتشو جمع کنی ق ...

خخ مادر من دوبرابر اینارو میکرد تازه ۹ تا بچه زایید هنوزم داره زنایی زیادی میشناسم که یجور وظیفه بوده براشون 

2790
2778
2791
2779
2792