2777
2789
چی میگی تو دادم قیمتشو میپرسم اصلا متوجه میشی سوال رو فقط حرف میزنید 

بر اساس سوال جواب دادم . کلا آخر کار یه پولی میگیرن بر اساس رشته

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دیپلمم باید پول بدی بگیری؟ اون هزینش چقده

یه مقداری پول میگیرن به میلیون نمی‌رسه بستگی به مدرسه مورد نظر داره

بچه ها متوجه نمیشم یعنی چی؟ 

من چهار سال پیش دفاع کردم ولی دنبال کارای فارغ التحصیلی نرفتم یعنی باید الان برم به دانشگاه بابت چهارسالی که نرفتم پول بدم، دانشگاه آزاد بودم؟ 

ن بابا قبلا پولی نبود ک الان اینجوریش کردن نذارن بریم

خب دیگه دانشجو میاد اونجا تحصیل می‌کنه باید به آخر برسونه اونا هم دارن تلاش و هزینه میکنن برای همین این قانون رو گذاشتن که کسی انصراف نده و تا آخرشو بره

برای مدرک اصلی پول میگیرن ولی برای تاییدیه تحصیلی پول خاصی نمی‌خواد که خب برای کار تو کشور همون تاییدیه کافیه

خداییش درستش همینه. نمیشه که طرف با پول این مملکت درس بخونه بعد بره به دیگران خدمت کنه. 

سر جدت ولمون کن 

خدمات اموزش بیشتر کشورا رایگانه حالا مردمش هر جا میخان برن 

چرا فکر میکنین زیاد واسمون گذاشتن 

خداییش درستش همینه. نمیشه که طرف با پول این مملکت درس بخونه بعد بره به دیگران خدمت کنه. 

مگه با پول بقیه درس خونده 

حق خودش از کشور بوده 

خدا گفته زمین رو وسیع آفریدم که مهاجرت کنید

سر جدت ولمون کن  خدمات اموزش بیشتر کشورا رایگانه حالا مردمش هر جا میخان برن  چرا فکر میک ...

حالا چرا اینقدر عصبانی میشی ؟ قصد مهاجرت داری واقعا ؟ یا نه همینجوری پرسیدی