2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدااااااا بابا آخر کار برای آزاد سازی یه پولی میگیرن  آخه عزیزم مگه دیپلم رو نباید پول بدی ...

دوست عزیز بله پول میگیرن ولی آخه انقدر؟

از چهارسال ۵۰ رسید به سالی ۵۰

خاکستری نباش رفیق.
خداییش درستش همینه. نمیشه که طرف با پول این مملکت درس بخونه بعد بره به دیگران خدمت کنه. 

اگه قراره اینجوری باشه دانشگاه دولتی رو جمع کنن حداقل تکلیفمونو بدونیم

خاکستری نباش رفیق.
پس چرا اینهمه برای دانشگاه دولتی تلاش میکنن؟ اینم که در آخر میاد هزینش میرسه به آزاد! اونجورم که شن ...

ازاد ازادسازی نداره

خرجش خیلیم کمتر از این میشه

کم کم هم میدیش اذیت نمیشی

من دخترخالم حسابداری ازاد میخوند ترمی 3 شهریه میداد

پس چرا اینهمه برای دانشگاه دولتی تلاش میکنن؟ اینم که در آخر میاد هزینش میرسه به آزاد! اونجورم که شن ...

حتی بیشتر

من با چهارسال ۵۰ اوکی بودم

ولی الان اینقدر شده دو دل شدم

هر چند بازم درسمو میخونم ولی هعی

خاکستری نباش رفیق.
ازاد ازادسازی نداره خرجش خیلیم کمتر از این میشه کم کم هم میدیش اذیت نمیشی من دخترخالم حسابداری از ...

کی همچین حرفی زده امسال خودم آزاد ثبت نام کردم مدرک دیپلم نیومده سفته دادم بعدم تعهد دادم که انصراف ندم وگرنه باید پول بدم برای آزادسازی مدارک

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
مگه با پول بقیه درس خونده  حق خودش از کشور بوده  خدا گفته زمین رو وسیع آفریدم که مهاجرت ...

دقیقااااا

این همه نفت و منابع داریم

اخرشم بخاطر درسی ک خوندیم و شب خوابیو  بیچارگی ای ک کشیدیم باید اینو  بگن

حتی بیشتر من با چهارسال ۵۰ اوکی بودم ولی الان اینقدر شده دو دل شدم هر چند بازم درسمو میخونم ولی ه ...

من ناراحت بودم که دولتی نیاوردم و قراره برم آزاد ولی با شنیدن اینا خدامم شکر میکنم

پیام نور هم نیاز به ازد سازی داره؟

من ناراحت بودم که دولتی نیاوردم و قراره برم آزاد ولی با شنیدن اینا خدامم شکر میکنم پیام نور هم نیاز ...

من که موندم برای دولتی 

نمیدونم پشیمون بشم یا نه ولی خب

پیام نور هم فک نکنم ازادسازی داشته باشه

پردیس و اینا هم نیار ندارن

خاکستری نباش رفیق.